Web Analytics Made Easy - Statcounter

کسب درآمد از طریق بازی‌های مختلف کریپتو موضوع جدیدی است که توجهات زیادی را به خود جلب کرده است. برای بررسی این ادعا مطالعه این مطلب می‌تواند مفید باشد.

بازارهای مالی مثل فارکس و بازار سهام و بورس طی سال‌های اخیر داغ بودند و طیف گسترده‌ای از مردم را به سمت خود کشاندند. آمار دقیقی از میزان سود یا زیانی که این بازارها به مردم وارد کردند در دست نیست؛ اما در روند صعودی افراد به سودهای کلان رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درآمد از طریق بازار ارزهای دیجیتال و کریپتوکارنسی محدود به ترید trade یا خرید بیت‌کوین و سایر رمزارزها نیست. یکی از راه‌هایی که می‌توانید از طریق آن کسب درآمد کنید بازی کردن است.

کسب درآمد از بازی | واقعیت یا دروغ؟

بازی‌های اینترنتی روزبه‌روز در حال گسترده‌تر شدن بین افراد مختلف جامعه هستند و همین محبوبیت باعث شده است مسائل مختلفی به این بازی‌ها گره بخورد. اما آیا این ادعا درست است که می‌توان با بازی کردن به درآمد رسید؟ آیا همه پروژه‌ها واقعیت دارند یا برخی برای کلاهبرداری تهیه شده‌اند؟ بازی‌های کریپتو زیادی وجود دارند که امکان کسب درآمد از آن‌ها وجود دارد؛ اما روش کسب درآمد در این بازی‌ها چگونه است و اصلاً ارزش سرمایه‌گذاری دارند؟

آیا کسب درآمد از بازی‌های کریپتو واقعیت دارد؟

بازار ارز دیجیتال در دنیای کنونی بسیار داغ است و راه‌های مختلفی برای کسب درآمد از طریق ارز دیجیتال وجود دارد. یکی از این راه‌ها استفاده از بازی‌های کریپتو است. اما افراد همیشه پیش از ورود به این بازی‌ها این نگرانی را دارند که ممکن است بحث‌های اسکم و کلاهبرداری در این پروژه‌ها مطرح باشد و سرمایه خود را نیز از دست بدهند.

در پاسخی ساده باید گفت کسب درآمد از بازی‌های مختلف امکان‌پذیر است؛ اما باید این را در نظر گرفت که نمی‌توان از هر بازی انتظار درآمد داشت و تنها در صورتی که راه درستی را در پیش بگیرید و تمام اقدامات لازم را به درستی انجام دهید، احتمال کسب درآمد خواهید داشت. روش‌های مختلفی برای داشتن درآمد از طریق بازی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

روش‌های کسب درآمد از بازی‌ها

امکان کسب درآمد از طریق بازی‌های اینترنتی در دنیای پیچیده امروز وجود دارد و این صنعت گیم را وارد مسیر دیگری خواهد کرد. اما همیشه قرار نیست که تلاش‌ها برای کسب درآمد جواب دهد و حتی ممکن است راهی که در آن قرار گرفته‌اید کاملاً به بیراهه رفته و سرمایه شما را نیز از بین ببرد. بازی‌های کریپتو زیادی وجود دارند که ممکن است افراد را به خوبی به هدفشان برسانند و برعکس در صورت عدم رعایت نکات مهم یا قرار گرفتن در دام کلاهبرداران، تمام سرمایه از بین برود.

اما در کل روش‌های زیادی وجود دارد که بر اساس آن‌ها می‌توان به کسب درآمد از بازی‌های مختلف فکر کرد. ما در ادامه به برخی از این روش‌ها اشاره می‌کنیم و آن‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم. مجدداً لازم به ذکر است که همه این روش‌ها قطعاً برای همه افراد جواب نخواهند داد و هر مسیر نیاز به کسب مهارت و تجربه بالایی دارد.

با تولید محتوا به درآمد برسید

با معرفی بازی‌های مختلف، بررسی ویژگی‌های بازی‌ها، معرفی ترفندها و … می‌توان مخاطبان زیادی را برای خود دست و پا کرد. این یکی از روش‌های فرعی کسب درآمد از طریق بازی است که امروزه بسیار مورد توجه قرار گرفته است و بدون شک امکان به هدف رسیدن در آن زیاد است. در این روش شما به طور مستقیم با بازی مد نظر درگیر نخواهید شد و اطلاعات خود را در اختیار بقیه افراد قرار می‌دهید. در این راه حتی ممکن است تبلیغاتی را نیز بپذیرید و از آن‌ها هم درآمد خوبی کسب کنید. اما برای کسب درآمد مستقیم از بازی‌ها باید چه کاری انجام داد؟ با ما باشید که در ادامه این مورد را بررسی خواهیم کرد!

با استفاده از بازی‌های کریپتو به درآمد برسید

از همان زمان که بازی‌های کریپتو شروع به فعالیت کردند، بازار این که ممکن است از این طریق به درآمد زیادی رسید هم داغ شد. درواقع این بازی‌ها ترکیبی از دنیای گیم و دنیای اقتصاد هستند که درآمد زیادی را در دل خود جای داده‌اند.

این سری از بازی‌ها روی شبکه‌های اتریوم و BNB و البته دیگر بلاک چین‌ها هستند. ژانرهای مختلفی در این بازی‌ها وجود دارد که بر اساس سلیقه امکان انتخاب آن‌ها فراهم شده است. اما موضوع بحث ما کسب درآمد از این بازی‌ها است؛ بدون در نظر گرفتن این که چه سبکی از آن را انتخاب می‌کنید.

بازی‌هایی وجود دارند که بر حسب ویژگی‌های هر کدام، بعد از پشت سر گذاشتن مراحل یا به دست آوردن مواردی خاص، به شما NFT تعلق خواهد گرفت. برای این که وارد این بازی‌ها شوید، در ابتدا باید کیف پولی را برای خود بسازید. این کیف پول بسته به شبکه‌ای است که شما در حال بازی در آن هستید.

برای برخورداری از تمام ویژگی‌های بازی نیز لازم است برخی از آیتم‌ها را خریداری کنید. اما درآمد این بازی‌ها چقدر است؟ درحقیقت میزان درآمد به نوع بازی و میزان تقاضا وابسته است. میزان رمز ارزهای کسب شده توسط شما به کمک سایر گیمرها ارزش‌گذاری می‌شوند و ممکن است در این راه دچار ضررهای مالی نیز بشوید.

معرفی بازی‌های PLAY TO EARN

اما همانطور که گفته شد بازی‌های کریپتو زیادی وجود دارند که امکان کسب درآمد دارند. در این بخش ما به معرفی برخی از بهترین بازی‌های این دسته می‌پردازیم.

Axie Infinity

اکسی اینفینیتی یکی از بهترین بازی‌های این دسته است که روی شبکه اتریوم قرار دارد. گیمرها در این بازی با کسب توکن‌های SLP و AXS و همچنین امکان فروش آن‌ها به درآمد در این بازی می‌رسند. این توکن‌ها در صرافی‌های مختلفی قابلیت خرید و فروش دارند.

این بازی که خود را به عنوان یکی از محبوب‌ترین بازی‌های PLAY TO EARN هم معرفی کرده است نیازمند سرمایه‌گذاری اولیه برای شروع است. در ابتدا باید ۳ اکسی یا هیولا را خریداری کرده و از بازیکن دیگری بورسیه بگیرید. درآمد متوسط گیمرها در این بازی بین ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ دلار در ماه است که البته میزان آن به قیمت SLP نیز وابسته است.

بازی سند باکس

این بازی در سال ۲۰۱۸ تبدیل به بازی کریپتو شد که مبتنی بر بلاک چین است. در این بازی به گیمر اجازه داده می‌شود که دارایی‌های خاص و محیط‌های جدیدی را طراحی کنند و با سایر گیمرها به اشتراک بگذارند. توکن این بازی SAND نامگذاری شده است که با استفاده از انواع تراکنش‌ها روی شبکه میسر خواهد بود. در خصوص این بازی باید گفته شود که تاکنون میلیون‌ها دلار آیتم‌های NFT در آن به فروش رفته است و همچنین با شرکت‌هایی مانند SQUAREENIX هم همکاری‌هایی را داشته است.

کلام پایانی

کسب درآمد از طریق بازی‌های کریپتو موضوعی است که باید در آن دقت زیادی صورت گیرد؛ زیرا اکثر پروژه‌های این چنینی اسکم بوده و با کلاهبرداری سرمایه اولیه افراد را نیز از بین می‌برند. برای اطلاع دقیق از کوین‌های معتبر و غیر اسکم می‌توانید به لیست کوین‌های اکسبیتو به نشانی https://exbito.com/coins/ مراجعه کنید.

پیش از ورود به این دنیا، باید حتماً راه و روش درست را انتخاب کرده و بر اساس برنامه‌ای از پیش تعیین‌شده عمل کرد. در اینجا لازم به ذکر است که صرافی آنلاین اکسبیتو تنها کوین‌های غیر اسکم حاصل از این موارد را پوشش داده و می‌توانید برای سرمایه‌گذاری و خرید و فروش روی این مجموعه حساب کنید.

کد خبر 580723

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کریپتو ارز دیجیتال تولید محتوا سندباکس گیمر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق کسب درآمد از بازی ها امکان کسب درآمد بازی های مختلف وجود دارند بازی ها زیادی وجود روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۹۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟

با وجودی که دولت، مشوق‌های قابل توجهی برای بازآفرینی بافت‌های فرسوده به منظور افزایش تولید مسکن در شهرها در نظر گرفته، اما این مشوق‌ها در عمل در استان یزد اجرا نشده که همین امر در کنار عوامل متعدد دیگر بازسازی این بافت‌ها را به تعویق انداخته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، موضوع بازآفرینی و نوسازی بافت‌های فرسوده از سال‌های گذشته تاکنون مسئله‌ای بوده که در نشست‌های مختلف مسکن و شهرسازی مورد توجه قرار گرفته است.

از جمله برنامه‌هایی که دولت برای پیشبرد این تصمیم در نظر گرفته، تعریف و ابلاغ بسته‌های تشویقی بوده که با این وجود هم بحث بازآفرینی شهری به گونه‌ای که مورد انتظار بود نتیجه نداد و در نشست شورای مسکن استان یزد که بعد از ظهر امروز برگزار شد، این موضوع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شهرداری‌ها مشوق‌های تکمیلی را پیشنهاد دهند

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد در این نشست گفت: در بحث بازآفرینی دو مسئله داریم که یک مورد آن شاخص‌های کشوری است که وضعیت استان یزد در کشور جزو استان‌های خوب به حساب می‌آید.

محمدجواد ابوالحسینی افزود: موضوع دوم بحث ارزیابی‌های فنی است که باید نسبت به آن بررسی‌های دقیق تری داشته باشیم، زیرا دولت از سالهای قبل سعی می‌کرده مشوق‌هایی برای نوسازی بافت‌های فرسوده داشته باشد و باید علل اجرا نشدن آن مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: اگرچه مشوق‌ها در شهرداری‌ها اجرایی شده ولی باز هم نتیجه نگرفتیم و این نشان دهنده نیاز به مشوق‌های تکمیلی است و در معاونت معماری و شهرسازی وزارت راه هم اعلام شده که هر استانی که مشوق‌های تکمیلی را مطرح کند، تاییدیه لازم را دریافت خواهد کرد.

ابوالحسینی بیان کرد: قرار بود که مجموعه شهرداری یزد برای این منظور مشاوری بگیرد و نتیجه آن به صورت دقیق اعلام شود تا بر اساس آن در کمیسیون ماده 5 استان تصمیم‌گیری شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد افزود: مشکل اصلی در بحث سیاست‌های تشویقی این است که سیاست‌های ابلاغی به روی زمین مانده و با وجودی که این مشوق‌ها لازم الاجرا بوده، همچنان اجرا نشده است.

وی بیان کرد: نکته بسیار مهم در ارتباط با بازآفرینی بافت فرسوده این است که مردم احساس کنند مشوق‌ها به نفع آنهاست و برای اینکه منفعتشان در حضور در این بافت است، ورود پیدا می‌کنند وگرنه بسیار کم امکان دارد به این مساله ورود کنند.

ابوالحسینی تصریح کرد: موتور محرکه در این مسیر شهرداری‌ها هستند و باید به گونه‌ای عمل کنند که مردم ترغیب به این کار شوند و پس از آن هم باید حتما مشوق‌ها عملیاتی و قابل اجرا باشند.

شهرداری‌های استان مشوق‌ها را اجرایی نکردند

مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد هم در این نشست گفت: شهرداری‌های استان یزد تا به امروز هیچ یک از بسته‌های تشویقی را اجرایی نکردند که در ارتباط با علل آن بررسی‌هایی صورت گرفته است.

احسان خواجه رضائی در ارتباط با سیاست‌های تشویقی که 16 مهرماه 1401 ابلاغ شد، بیان کرد: شهرداری‌ها بر اساس هر یک از گروه‌های در نظر گرفته شده باید یک سری مشوق‌هایی اعمال می‌کردند که تاکنون انجام نشده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد ادامه داد: از زمانی که مصوبه شورای عالی شهرسازی ابلاغ شد، گروه‌بندی‌هایی اعلام شد و بر اساس آن مشوق‌هایی در نظر گرفته شده است.

خواجه رضائی گفت: با وجودی که متقاضیان زیادی به شهرداری‌ها مراجعه کردند و با وجودی که این موضوع جزئی از طرح تفصیلی به حساب می‌آید، اما توسط شهرداری‌ها اجرا نشده است.

وی ادامه داد: طرح بسته‌های تشویقی، عملا روی زمین مانده و در شهرها هیچ اتفاقی رخ نداده و به غیر از شهرداری یزد که مطالعه‌ای در خصوص آن انجام داده، مابقی شهرداری‌ها یا اقدامی انجام نداده‌اند یا گزارشی از آن اعلام نشده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان یزد افزود: دلیل اینکه ما بر اجرای این طرح‌ تاکید زیادی داریم این است که توسعه شهرها بیشتر از این امکان‌پذیر نیست و باید نسبت به نوسازی بافت‌های فرسوده اقدام شود.

خواجه رضائی بیان کرد: با توجه به اینکه طرح شهرداری یزد در کمیسیون ماده پنج و پس از بررسی دقیق آن مصوب خواهد شد و مصوبه کشوری آن هم دریافت می‌شود، برای سایر شهرداری‌ها هم که مشمول بحث بازآفرینی می‌شوند این طرح لازم الاجرا خواهد بود.

ارائه طرح پیشنهادی شهرداری برای بازآفرینی تا 2 هفته آینده

شهردار یزد هم در این نشست گفت: اقدامی که مشاور شهرداری یزد انجام داده یک مرتبه در کمیسیون ماده پنج مطرح و ایراداتی به آن گرفته شد و بررسی‌ها مجدد توسط مشاور در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر اصلاحات به مرحله نهایی رسیده و به زودی امکان ارائه مجدد آن در کمیسیون وجود دارد.

ابوالقاسم محی‌الدینی با بیان اینکه در شهر یزد هفت محدوده مورد طرح در بازآفرینی داریم، افزود: هم اکنون در حال تطبیق دادن طرح‌ها با میراث فرهنگی هستیم و اگر از سوی میراث این جمع‌بندی با سرعت بیشتری انجام شود، در ماه آینده امکان اجرای آن را داریم.

شهردار یزد گفت: هیچ زمانی هم از سوی شهرداری یزد اعلام نشده که محلات یزد یک سوم خدمات اعلام شده را ندارد، بلکه اعلام شده که پس از اعلام مشاور وضعیت محلات در این بخش مشخص می‌شود.

محی‌الدینی بیان کرد: تا زمانی که بحث بهره‌مندی یک سوم خدمات در محلات مشخص نشده باشد امکان اجرای مشوق‌های ابلاغی وجود ندارد و با توجه به تکمیل طرح مشاور، تا دو هفته آینده به کمیسیون ماده 5 ارائه می‌شود و در صورت تصویب، امکان اجرای آن وجود دارد.

وی گفت: در ارتباط با بافت تاریخی و حریم با میراث فرهنگی در حال تطبیق طرح‌ هستیم اما برخی از تک‌بناها وجود دارد که به هیچ عنوان امکان فعالیت در حریم آن وجود ندارد و این یک موضوع و مسئله ملی است که در ارتباط با بناهای تاریخی وجود دارد.

ضوابط حریم بافت تاریخی به شهرداری‌ها اعلام می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد هم در این نشست گفت: در ارتباط با بحث 868 هکتار بافت تاریخی محدودیت‌های میراثی وجود دارد و شهرداری‌ها برای صدور پروانه باید از میراث استعلام گرفته و پس از طرح در کمیته فنی پاسخ آن داده شود.

سیدمحمد رستگاری خاطرنشان کرد: در ارتباط با حریم محلات و مابقی بخش‌ها محدودیتی از سوی میراث وجود ندارد، مگر در ارتباط با حریم تک‌بناها که این مورد باید از میراث استعلام گرفته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد افزود: در ارتباط با مناطقی غیر از بافت ثبت جهانی، پس از تایید طرح، میراث فرهنگی طبق توافق صورت گرفته ضوابط را به شهرداری اعلام کرده و شهرداری با رعایت ضوابط اعلامی کار را انجام خواهد داد و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.

امکانات و زیرساخت‌های بافت‌های فرسوده باید تکمیل شود

رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های استان یزد هم گفت: کار در بافت فرسوده و بازآفرینی حساسیت و ویژگی‌های خاص خودش را دارد و باید بسته‌های تشویقی به گونه‌ای باشد که برای مالکان منفعت داشته باشد.

محمدرضا عظیمی‌زاده ادامه داد: بافت فرسوده به دلیل اینکه بسیاری از خدمات را ندارد ممکن است تمایل مردم به سکونت و ساخت خانه در شهرک‌های اطراف باشد.

رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های استان یزد گفت: به دلیل فراوانی زمین در شهرهای استان یزد اقبال مردم نسبت به ساخت مسکن در مکان‌های جدید نسبت به بافت‌های فرسوده بیشتر است.

عظیمی‌زاده افزود: لازم است طرح کاملی روی بافت فرسوده، ضوابط شهرسازی و استقرار امکانات داشته باشیم و این طرح باید به صورت کاملا شفاف اعلام شود و نفع مالکان هم در آن دیده شود.

رئیس سازمان همیاری شهرداری‌های استان یزد بیان کرد: یکی از موضوعات بسیار مهمی که در ارتباط با ساخت و ساز در بافت‌های فرسوده وجود دارد بحث عوارض است که باید نسبت به آن هم مشوق‌هایی در نظر بگیریم.

وی ادامه داد: در شهرهایی که به صورت ویژه عوارض تراکم زیاد است در صورتی که این مشوق‌ها و تنفس در عوارض دیده شود قطعا استقبال مردم برای نوسازی بافت فرسوده را افزایش می‌دهد و در کنار آن بحث بیمه هم باید مورد توجه قرار گیرد.

عظیمی زاده افزود: در شهرهایی همچون یزد هم که بافت فرسوده با بافت تاریخی همجوار است، به مشوق‌ها و تسهیلاتی در تسریع صدور پروانه نیاز است تا کار مردم به سرعت اجرایی و حتی دفاتری اختصاصی برای این محلات در نظر گرفته شود.

بسته‌های تشویقی باید برای مردم جذاب باشند

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان یزد هم در این نشست گفت: در بحث بازآفرینی موضوع صرفا مربوط به نوسازی منازل نیست بلکه امکانات و زیرساخت‌ها هم باید افزایش پیدا کند و این صرفا مربوط به شهرداری‌ها نیست.

مجتبی فرهمندزاده خاطرنشان کرد: ایجاد دفاتر توسعه محله اقدامی بود که در گذشته برای افزایش ارتباط با مردم انجام گرفت و قطعا اگر این موضوع در محلات مختلف اجرایی شود امکان تسهیل در امور مردم بیشتر می‌شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان یزد افزود: برای بازآفرینی دو هدف وجود دارد که یک مورد آن نوسازی بافت و موضوع دیگر افزایش تولید مسکن در مناطق داخلی شهرهاست و باید ظرفیت ایجاد فضاهایی که از این سیاست می‌توانند استفاده کنند و صرفه اقتصادی هم دارد را گسترش دهیم.

فرهمندزاده بیان کرد: یک مورد از این افزایش ظرفیت، مکان‌هایی است که امکان انتقال آن به خارج از شهر و استفاده از زمین آن به عنوان مسکن وجود دارد که از جمله این موارد می‌توان به شرکت نفت و کارتن‌سازی اشاره کرد.

مقصر عدم بازآفرینی بافت‌های فرسوده ادارات و شهرداری‌ها هستند

رئیس شورای اسلامی شهر یزد هم در این نشست گفت: بی‌توجهی به بافت‌های فرسوده در تمام محلات یزد سبب شده که توسعه سطحی به وجود آید و مشکلات زیادی برای شهرداری ایجاد شود و مشکلات اجتماعی زیادی در مرکز شهر داشته باشیم.

عزیزالله سیفی افزود: علاوه بر آن یک سری امکاناتی که در قلب شهر وجود دارد را استفاده نمی‌کنیم و با رها کردن آن شروع به توسعه شهر از بخش‌های مختلف کرده‌ایم.

وی ادامه داد: مشکل اصلی بافت‌های فرسوده مربوط به ادارات است و رفع آن هم توسط همین ادارات و مدیران امکان‌پذیر است. همچنین تمام مشکلاتی که مطرح می‌شود به صورت کامل قابلیت رفع دارد و حتی نیاز به مصوبات کشوری هم نیست، بلکه در استان یزد هم می توان با مصوباتی نسبت به احیا اقدامات لازم را انجام داد.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد خاطرنشان کرد: همه دستگاه‌های مرتبط در زمینه احیا نشدن بافت‌های فرسوده مقصر هستند و بسیاری از ضوابط دست و پاگیری که ادارات ایجاد کردند سبب این مشکل شده است.

وی با بیان اینکه باید در استان یزد بسته‌های تشویقی برای این منظور دیده شود و می‌توان برای هر محله بسته‌های اختصاصی در نظر گرفت گفت: استان یزد می‌تواند در بازآفرینی بافت‌های فرسوده الگوی کشور شود به شرط آنکه تمام دستگاه‌های مرتبط اراده کنند که مشکل برطرف شود.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • تراکتور - گل‌گهر، احتمالا بدون تماشاگر!
  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ؛ ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • کاری که تلویزیون با ما می‌کند!
  • امیرعبداللهیان: زمینه برای آتش‌بس پایدار و حل مسأله در غزه فراهم است
  • صداوسیما در مسابقه ۹۰ دقیقه‌ای ۹۵ تبلیغ پخش کرد!
  • اینستاگرام با Add Yours امکان اشتراک‌گذاری آهنگ را فراهم کرد
  • وضعیت رجیستر شدن آیفون 14 پرو مکس
  • تنها بازمانده دوران باستانی زمین/ عکس
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند