Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-09@05:34:35 GMT

ضربه مهلک طرح صیانت به کسب و کار‌های آنلاین

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۸۳۴۳۰

ضربه مهلک طرح صیانت به کسب و کار‌های آنلاین

عضو اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی اظهار کرد: بحث اینترنت ملی که برای آینده نزدیک برنامه‌ریزی شده در کنار اجرای طرح صیانت ضربه بزرگتری را به کسب و کار‌های آنلاین وارد خواهد کرد.

به نقل از نبض بازار؛ سعید حسینی عضو اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی اظهار کرد: به طور قطع گرانی اینترنت بر کسب و کار‌های مختلف اینترنتی تاثیرات منفی دارد، اما این تاثیرات در برخی از کسب و کار‌ها بیشتر است به طور مثال کسب و کار‌های اینترنتی که در حوزه بازی و سرگرمی به مردم خدمات می‌دهند جزو نخستین گروه‌هایی هستند که از افزایش تعرفه اینترنت آسیب خواهند دید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شبکه‌های اجتماعی، فیلیمو، نماوا و سایر کسب و کار‌های اینترنتی در حوزه سرگرمی متاثر از افزایش تعرفه اینترنت با ریزش مخاطب همراه خواهند شد. البته کسب و کار‌هایی که با اینترنت رایگان خدمات خود را ارایه می‌دهند، آسیبی نخواهند دید و برای آن‌ها اتفاقی نخواهد افتاد. هر کسب و کاری که اولویت نخست برای مردم نباشد از گرانی اینترنت آسیب خواهد دید به طور مثال خرید انلاین از شبکه‌ای مانند دیجی کالا انجام می‌شود، اما مراجعه مردم به شبکه‌های اجتماعی کاهش خواهد یافت.


عضو اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی عنوان کرد: در شرایط عادی وضعیت کسب و کار‌ها مناسب نبوده و به طور قطع گرانی اینترنت بازار را کسادتر می‌کند. البته خرید‌های آنلاین به دلیل کاهش هزینه‌های خریداران همچنان مشتریان خود را خواهند داشت.


وی درباره کاهش سرعت اینترنت و تاثیر آن بر کسب و کار‌ها افزود: کاهش سرعت فعالیت کسب و کار‌های آنلاین را محدود می‌کند. ۱۸ سال است در کار فروشگاه‌های آنلاین هستم و تمام لحضاتی که در آن اینترنت دچار مشکل شده است را به یاد دارم.


حسینی افزود: سرعت اینترنت در جهان به گونه‌ای است که یک خرید آنلاین تنها چند ثانیه به طول می‌انجامد، اما تصور کنید که مشتری ایران باید معطل بماند تا صفحات باز شود. کندی اینترنت آسیب‌های جدی به کسب و کار‌های آنلاین می‌زد و ۵۰ برابر بیشتر از افزایش دو برابری تعرفه اینترنت به کسب و کار‌ها زیان وارد می‌کند.


کوچ مردم در فضای آنلاین و ریزش مخاطبان


عضو اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی عنوان کرد: بحث اینترنت ملی که برای آینده نزدیک برنامه‌ریزی شده در کنار اجرای طرح صیانت ضربه بزرگتری را به کسب و کار‌ها وارد خواهد کرد. مردم از جایی به جای دیگر کوچ می‌کند در دوره‌ای مردم از وایبر، پس از آن به تلگرام کوچ کردند و کسب و کار‌های نوپای زیادی وارد تلگرام شدند تا بتوانند برای خود درآمدی داشته باشند، اما پس از فیلتر تلگرام به اینستاگرام کوچ کردند.


وی افزود: چه کسب و کار‌های خانگی و چه کسب و کار‌های بزرگتر در حال فعالیت در فضای اینستاگرام هستند، اما کیفیت ارایه خدمات در آن‌ها با طرح صیانت کاهش خواهد یافت این در حالی است که کشور درگیر مشکلات ناشی از کمبود شغل و بیکاری است؛ و اجرای این طرح بیکاری را به اوج خود خواهند رساند.

حسینی گفت: با وجود افزایش ۵۷ درصدی حقوق‌ها در سال جاری، قدرت خرید مردم تنها ۹ درصد افزایش می‌یابد و مشکلات مردم با بیکاری گسترده بیشتر خواهد شد.

شائبه انتخابات مهندسی‌شده


وی درباره تعویق زمان برگزاری انتخابات اتحادیه کسب و کار‌های اینترنتی گفت: مباحثی درباره انتخابات مهندسی‌شده مطرح است به همین دلیل تاریخ برگزاری تغییر کرده است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کسب و کار طرح صیانت مجلس مشاغل عضو اتحادیه کسب و کار های اینترنتی کسب و کار های آنلاین کسب و کار ها طرح صیانت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۸۳۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم

عیسی زارع‌پور، امروز در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت درباره پیشرفت پروژه فیبر نوری گفت: «ما در حوزهٔ ارتباطات ثابت، پروژه فیبر نوری را دنبال می‌کنیم و درحال‌حاضر بیش از یک‌سوم کشور تحت پوشش قرار گرفته است. فردا شاهد پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهای استان قم و شش شهرستان آن خواهیم بود تا به اینترنت پرسرعت و باکیفیت دسترسی پیدا کنند».

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از زومیت، او گفت که با این اقدام، آمار پوشش فیبر نوری در کشور به ۷٫۵ میلیون خانوار می‌رسد و افزود: «برنامه ما این است که امسال این رقم را به حداقل ۱۴ میلیون خانوار برسانیم، به‌طوری‌که حداقل دوسوم شهرهای کشور تحت پوشش فیبر نوری قرار بگیرند».

وزیر ارتباطات برنامه دیگر وزارتخانه متبوع خود را تبدیل این میزان پوشش به اتصال دانست: «تک‌تک خانه‌های مردم را به فیبر نوری متصل کنیم. امیدواریم امسال آمار اتصال‌ها به پنج برابر برسد».

فیبر نوری به چه دردی می‌خورد؟

«شفاف بگویید، فیبر نوری چه دردی از مردم دوا می‌کند؟» زارع‌پور در جواب این سؤال از سوی یکی از خبرنگاران، وعده‌های پیشین را درباره افزایش سرعت اینترنت تکرار کرد و توضیحاتی درباره کارکرد فیبر نوری داد: «از سال‌ها پیش در ارتباطات ثابت از سیم مسی استفاده می‌شد. مرکز مخابرات به هر خانه دو زوج سیم مسی می‌رساند و برای خانه‌ای ده واحدی این رقم به ۲۰ سیم می‌رسید. استفاده از این نوع سیم باعث می‌شود در مسیرهای بین‌شهری کابل‌های هزار زوجی سیم مسی داشته باشیم که هم ظرفیت محدودی دارند و سرعتی که به مردم می‌دهد از ۱۶ مگابیت بر ثانیه بیشتر نیست و هم اینکه هرچه فاصله از مرکز مخابراتی دورتر باشد، کیفیت اینترنت پایین‌تر می‌آید. علاوه بر این‌ها سیم‌های مسی به دلیل ارزش‌شان مقصد سرقت هستند. فیبر نوری همهٔ این مشکلات را حل می‌کند».

او با اشاره به ضخامت بسیار کم تار فیبر نوری و ظرفیت بالای انتقال اطلاعات از طریق آن تا هزاران برابر اضافه کرد: «دنیا به این سمت پیش رفته است که زیرساخت‌های ارتباطی خود را به فیبر نوری منتقل کند تا محدودیت سرعت برداشته می‌شود. با این کار، سرعت اینترنت می‌رسد به سرعت نور. روی همین بستر می‌شود داده‌ها را با سرعت نور منتقل کرد. ما در شهرهایی که فیبر نوری راه‌اندازی شده تا هزار مگابیت بر ثانیه، سرعت ارائه کرده‌ایم. الان میانگین سرعت‌مان در کشور ۱۰ است و با فیبر نوری تقریباً ۱۰۰ برابر می‌شود و انقلابی در حوزهٔ ارتباطات صورت می‌گیرد».

تعداد سایت‌های 5G تا آخر سال به ۵ هزار می‌رسد

وزیر ارتباطات سپس از افزایش تعداد سایت‌های 5G به بیش از ۱۵۰۰ مورد تا هفته آینده خبر داد و گفت: «در موضوع ارتباطات موبایل، توسعه ارتباطات نسل پنجم را در دستور کار قرار داده‌ایم. هدف‌گذاری‌مان این است که تعداد سایت‌های 5G تا آخر امسال به بیش از ۵ هزار سایت برسد».

او درباره تمهیدات وزارت ارتباطات برای پوشش دور دوم انتخابات هم توضیح داد: «در دور قبل انتخابات، همهٔ امکانات وزارت ارتباطات، اپراتورها و دستگاه‌های مرتبط را بسیج کردیم تا شاهد ارتباطات پایدار باشیم. بیش از ۹۹ درصد پوشش داشتیم، حتی در نقاط دورافتاده روستایی که با هلیکوپتر صندوق رأی را بردند، دسترسی به شبکه وجود داشت. این اتفاق بسیار بزرگی است که ما با این گستره جغرافیایی، با بیش از ۴۰ هزار روستای بالای ۲۰ خانوار و ۷۰ هزار روستا در کشور در کل توانسته‌ایم چنین پوششی را در سالیان گذشته ایجاد کنیم».

امیدوارم امسال چند برند جدید گوشی ایرانی معرفی شود

زارع‌پور همچنین درباره جزئیات «مأموریت مشترک» وزارت ارتباطات و فناوری و وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) گفت: «کار مشترکی بین ما و وزارت صمت دنبال می‌شود تا بتوانیم بخشی از نیاز کشور به تلفن همراه را از طریق تولیدکنندگان داخلی تأمین کنیم. الان شرکت‌هایی آمده‌اند و دارند کارشان را انجام می‌دهند و امیدوارم که امسال چند برند جدید ایرانی هم داشته باشیم. وجود این چند برند نشان می‌دهد که ما دنبال انحصار نیستیم. تولیدکننده‌ها حتماً باید محصولی را تولید کنند که با نمونه‌های مشابه خارجی قابل‌رقابت باشد تا مردم در یک بازار رقابتی انتخاب کنند و با طیب خاطر این کار را انجام دهند».

او در ادامه درباره رقابت‌پذیر بودن گوشی‌های تولیدی در ایران با نمونه‌های خارجی گفت:‌ «باید کیفیت گوشی‌هایی که تولید می‌شود بالا باشد و قیمتش پایین باشد تا در این بازار رقابتی بتوانند فضایی برای خودشان فراهم کنند و گوی سبقت را از نمونه‌های مشابهی که در بازار وجود دارد ببرند. وگرنه درهرصورت ما به دنبال این هستیم که کالای باکیفیت به دست مردم برسد».

زارع‌پور در آخر سؤالی درباره ممنوعیت واردات گوشی را این‌طور جواب داد: «ما برای ممنوعیت واردات گوشی برنامه‌ای نداریم اما باید به نیاز ضروری مردم و وابستگی آن‌ها به تلفن همراه از طریق تولید یک محصول باکیفیت و با قیمت مناسب پاسخ داد».

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904344 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • سرعت اینترنت باید روز به روز افزایش یابد
  • رئیسی: افز‌ایش سرعت اینترنت در اولویت کار دولت قرار دارد
  • رئال با اشتباه مهلک نویر به فینال اروپا رسید؛ رئال مادرید ۲ - بایرن مونیخ ۱
  • وزیر ارتباطات: اینترنت به سرعت نور می‌رسد / امیدوارم تا پایان سال، چند برند جدید موبایل ایرانی داشته باشیم
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • صیانت از آرای مردم در مرحله دوم انتخابات استان تهران تضمین می‌شود
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • واکنش نوری قزلجه به احتمال بازگشت طرح صیانت به صحن مجلس /کسی با تمامیت خواهی و زیاده‌طلبی نمی‌تواند در این دوره رییس مجلس شود
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است