Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر انجمن صنفی کسب‌وکار‌های اینترنتی، گفت: در خرید‌های اینترنتی به دلیل حذف واسطه‌ها و ارتباط مستقیم تولیدکننده و مصرف‌کننده سود تولیدکننده بالا می‌رود و علاوه بر آن مصرف‌کننده نیز باقیمت کمتر و شفاف‌تری محصول خود را خریداری خواهد کرد. عادل طالبی در گفت‌وگو با میزان، در خصوص تأثیر توسعه کسب‌وکارهای اینترنتی بر وضعیت اشتغال کشور، گفت: توسعه کسب‌وکارهای اینترنتی برخلاف تصور موجب افزایش اشتغال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بابیان این موضوع که در کشورهایی که به سمت تجارت الکترونیک و اینترنتی شدن کسب‌وکارها حرکت کرده‌اند کاهش میزان بیکاری قابل‌مشاهده است، افزود: بسیاری از کشورها مانند عمان و امارات با توسعه کسب‌وکارهای اینترنتی علاوه بر صفر شدن رشد نرخ بیکاری، مجبور به تأمین نیرو از طریق مهاجرپذیری شده‌اند.
به گفتهٔ دبیر انجمن صنفی کسب‌وکارهای اینترنتی هوشمندانه عمل کردن برای هدایت و توسعه کسب‌وکارها به سمت اینترنتی و برخط شدن موجب افزایش اشتغال خواهد شد.
طالبی اظهار کرد: البته طبیعی است که با تغییر کسب‌وکار‌های سنتی به کسب‌وکارهای اینترنتی و برخط افرادی نیز مجبور به تعویض شغل بشوند.
این کارشناس حوزه کسب‌وکار اینترنتی با اشاره به این موضوع که ذات اینترنت در حذف واسطه‌هاست، اضافه کرد: به‌عنوان‌مثال برای رسیدن محصولات از کارخانه به‌دست مصرف‌کننده افراد بسیاری دخیل هستند، درحالی‌که با بسته‌بندی محصولات در کارخانه‌های تولیدی و فروش آن‌ها در فروشگاه‌های اینترنتی دست واسطه‌ها کوتاه خواهد شد.
وی در پایان تأکید کرد: در کسب کارهای اینترنتی به دلیل حذف واسطه‌ها و ارتباط مستقیم تولیدکننده و مصرف‌کننده سود تولیدکننده بالا می‌رود و علاوه بر آن مصرف‌کننده نیز باقیمت کمتر و شفاف‌تری محصول خود را خریداری خواهد کرد.   بیشتر بخوانید: باید از عرضه کالا‌ها توسط واسطه‌ها جلوگیری شود   انتهای پیام/ برچسب ها: اخبار اقتصادی کسب وکار اینترنت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کسب وکار اینترنت حذف واسطه ها کسب وکارهای مصرف کننده کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۲۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان امور مالیاتی، رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.

محمدهادی سبحانیان، معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان امور مالیاتی کشور در حساب ایکس خود، تصویر نامه اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم را منتشر کرد و نوشت: خبر خوب ۳۸ ام، با پیشنهاد سازمان مالیاتی کشور و موافقت وزیر اقتصاد و دارایی، نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل به دو برابر افزایش یافت؛ بنابراین اصناف و مشاغلی که فروش کالا در دو سال قبل آن‌ها کمتر از ۳۰ میلیارد تومان باشد، ملزم به نگهداری دفاتر و ارایه ترازنامه و صورت سود و زیان نمی‌باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطا در خرید اینترنتی بلیط اتوبوس
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • بهترین فروشگاه اینترنتی کالای دیجیتال 1403
  • خرید اقساطی ماشین ظرفشویی از الوقسطی
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • استفاده از ظرفیت بنیاد علوی در توانمندسازی اقتصادی مناطق کمتر توسعه‌یافته
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟