Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از روابط عمومی پروژه، کلکین که در پارسی دری معنای پنجره را دارد، نام پروژه‌ای آموزشی و داوطلبانه در زمینه طراحی است که با همکاری طراحان ایرانی اجرا خواهد شد.

طی این پروژه و از طریق یک فراخوان عمومی که از ۱۷ اسفند، قابل دسترسی است، ‌زنان و دختران افغانستانی علاقه‌مند و مستعد شناسایی‌شده و در یک دوره آموزشی سه‌ماهه (بهار ۱۴۰۱) مهارت‌های مختلفی را در زمینه‌ طراحی و گرافیک کسب می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزارکنندگان این پروژه‌ اعلام کرده‌اند کلکین تلاشی است برای تداوم مسیر مهارت‌آموزی زنان افغانستانی که به‌دلیل شرایط سیاسی حاکم بر این کشور، از آموزش و دسترسی به بازار کار محروم شده‌اند. گروه هدف این برنامه، علاقه‌مندان یا هنرجویان و دانشجویان رشته‌های گرافیک، طراحی و دیزاینِ ساکن افغانستان یا آنهایی هستند که به تازگی ناچار به ترک این کشور شده‌اند.

آشنایی با نیازهای کسب‌وکاری در حوزه دیزاین

در پروژه‌ی کلکین همراه با کلاس‌های آموزشی آنلاین دیزاین در سرفصل‌های مختلف، دو پنل با عناوین انتقال تجربه و نیازسنجی بازار کار دیزاین نیز برگزار خواهد شد تا ضمن تقویت کیفیت دوره، امکان شبکه‌سازی با صاحبان کسب‌وکار هم برای شرکت‌کنندگان فراهم شود. در پنل انتقال تجربه دیزاینرهای ایرانی نام‌آشنا و خبره حضور خواهند داشت تا از تجربیات کاربردی خود با هنرجویان صحبت کنند و دانش تجربی خود را با آن‌ها در میان بگذارند.

پنل نیازسنجی بازار کار دیزاین هم به منظور آشنایی هنرجویان دوره با فرصت‌های شغلی و نیازهای بازار کار دیزاین در ایران و جهان برگزار خواهد شد.

 تاکنون برخی از شرکت‌های شناخته‌شده ایرانی همراهی خود را با این پروژه اعلام کرده‌اند. شرکت‌های چون نشر نظر، موسسه سروش‌ مولانا، مجموعه فرهنگان، لافارر، فلایتیو، یکتانت، نکسا، نفیس، مدیانا، مودو، مل اند موژ، آبی، بایا، صرافو ... که علاوه بر مشارکت در برگزاری پنل‌ها، تعهد داده‌اند فارغ‌التحصیلان پروژه کلکین را در صورت مهیا بودن فرصت‌های شغلی مرتبط(دورکاری یا آزادکاری) در درون کسب‌وکارشان، در اولویت انتخاب قرار دهند.

پروژه کلکین همچنین رسانه‌ها و نشریات مختلفی را به عنوان همراهان رسانه‌ای در کنار خود دارد. از این جمله می‌توان به رسانه‌های بخارا، مروارید، تجربه، شرق، مجله زنان، مدیریت ارتباطات، روزآروز و ... اشاره کرد.

کلکین یک پروژه مسئولیت اجتماعی بین‌المللی است که به همت شرکت بین‌اللملی وند برگزار می‌شود و تیمی از داوطلبان آن را راهبری می‌کنند. تورج صابری‌وند مدیر برنامه‌ریزی، میترا فردوسی مدیر ارتباطات کلکین و مسعود شاه‌حسینی، نیما وفابخش، نازنین آهنی، جلیل نوربخش، اشکان اللهیاری، حامد شجاعی و فاطمه شیرافکن نیز دیگر همکاران و برگزارکنندگان آن هستند.

علاقه مندان برای اطلاع از جزییات فراخوان، شرکت در دوره‌های آموزشی و یا چگونگی همراهی با پروژه کلکین می‌توانید به وب‌سایت این رویداد مراجعه کنند و یا به آدرس kelkin@vandint.co.uk ایمیل ارسال کنند.

برچسب‌ها افغانستان حقوق زنان اشتغال زایی موسسه سروش مولانا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: افغانستان حقوق زنان اشتغال زایی افغانستان حقوق زنان اشتغال زایی موسسه سروش مولانا بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۶۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام زمان آموزش کمک داوران ویدئویی در ایران

به گزارش "ورزش‌سه"، از سال 2018 سیستم کمک داور ویدئویی به صورت رسمی در تمام مسابقات رسمی کشورهای مقابل یوفا و فیفا مورد استفاده قرار گرفت، اما شیوع ویروس کرونا و محدودیت‌های ساختاری سبب شده تا پیاده‌سازی این تکنولوژی در فوتبال ایران همچنان در هاله‌ای از ابهام فرو مانده باشد.

با این حال پس از اینکه در لیگ بیست و سوم و در دو دربی رفت و برگشت پایتخت از سیستم کمک داور ویدئویی استفاده شد، طبق گفته مهدی تاج و سایر مسئولان قرار است از فصل آینده در تمامی مسابقات لیگ برتر از VAR استفاده شود.

در همین راستا و پس از دوره‌ای که برای دانش افزایی داوران لیگ برتری برگزار شد، سمیناری نیز برای کمک داوران ویدئویی با حضور مدرسین فیفا ترتیب داده شده و قرار است از تاریخ 29 اردیبهشت ماه در مرکز ملی فوتبال برگزار شود.

اسامی مدرسین فیفا در این دوره به شرح زیر است: 
تامر دوری، مدرس دوره داوری دستگاه VAR
دیگو آنتونیوپرز، مدرس تکنولوژی دستگاه VAR
برناردو مارکز، مدرس تکنولوژی دستگاه VAR

دیگر خبرها

  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • اعلام زمان آموزش کمک داوران ویدئویی در ایران
  • لزوم اجرای پایش آنلاین دوره‌ای صنایع قشم
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • شعار ثبت نام؛ ثبت‌نام مطلوب و خانواده مداری است
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»