Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از مالکان خودروهای تسلا شروع به استفاده از آنها برای استخراج رمزارز کرده‌اند. اکثر آنها از وسایل نقلیه خود به عنوان منابع تامین برق مورد نیاز برای این کار استفاده می‌کنند.

به گزارش یورونیوز؛ چنان که سراج رَوال یکی از استخراج کنندگان رمزارز در گفتگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی(CNBC) مدعی شده که با استفاده از استصال رایانه مک‌ بوک اپل مدل مینی ام‌۱ به خودروی تسلا مدل ۳ که ساخت سال ۲۰۱۸ است، موفق شده ماهانه حدود ۸۰۰ دلار از محل استخراج رمزارز درآمد کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشتر و در سال ۲۰۱۸ نیز فرد دیگری بخ نام کریس آلسی مدعی شده بود که با روشی مشابه موفق شده در یک بازه زمانی ۶۰ ساعته، معادل ۱۰ دلار بیت‌کوین استخراج کند که سود خالص بوده است.

از آنجایی که تجهیزات استخراج رمزارز دائما در حال کار هستند، برق زیادی مصرف می‌کنند اما چون هزینه شارژ خودروهای الکتریکی در جایگاه‌های شهری کمتر از قیمت برق خانگی است و در برخی از کشورهای غربی حتی رایگان است، استفاده از الکتریسته ذخیره شده در خودروها برای استخراج کنندگان رمزارز بسیار جذاب به نظر می‌رسد.

اما منتقدانی که ادعاهای مطرح شده از سوی افرادی همچون آقای روال را زیر سوال می‌برند، در مورد سودآور بودن این روش استخراج رمزارز تردید دارند.

آنها معتقدند که هزینه استهلاک تحمیل شده به خودرویی که ۴۰ تا ۱۰۰ هزار دلار آمریکا قیمت دارد، سود واقعی این روش استخراج رمزارز را کاهش می‌دهد. گذشته از این آنها یادآوری می‌کنند که با وجود قیمت بالای بیت‌کوین به عنوان پرطرفدارترین رمزارز جهان، دشواری و زمان مورد نیاز برای استخراج آن نیز افزایش یافته و در چنین شرایطی بسیاری از استخراج‌کنندگان رمزارز با تجهیزاتی در سطح یک لپ‌تاپ قادرند که رمزارزهای ارزانی را که شاید ۱ یا ۲ دلار هم قیمت نداشته باشند، استخراج کنند.

بنابراین برخی فعالان بازار رمزارزها ضمن زیر سوال بردن امکان کسب درآمد ماهانه ۸۰۰ دلاری از استخراج رمزارز آن هم با استفاده از یک مک‌ بوک، یادآور می‌شوند که از نظر حسابداری نیز هزینه سرمایه‌گذاری اولیه چند ۱۰ هزار دلاری مورد نیاز برای خرید یک دستگاه خودروی الکتریکی نیز باید از درآمد این کار کسر شود. همچنین لزوما هزینه برق شارژ خودروهای الکتریکی در همه جای جهان مجانی نیست و این رقم را نیز باید در محاسبه سود خالص لحاظ کرد.

البته برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز خطاب به آقای روال گفته‌اند که اگر پول خودروی خود را از ابتدا در بازار رمزارزها سرمایه‌گذاری کرده بود، سود بیشتری کسب می‌کرد. همچنین برخی دیگر نیز به او پیشنهاد کرده‌اند که اگر یک شغل ساده مثل کار در رستوران‌های زنجیره‌ای مک‌دونالد برای خود پیدا کند، درآمد بیشتری از ماهانه ۸۰۰ دلار کسب می‌کند و سرمایه خود و برق را نیز تلف نمی‌کند.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: استخراج رمزارز استخراج کنند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۵۷۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | رونمایی چینی ها از تسلا سایبرتراک فیک! + عکس

تین نیوز

در میان تمام جذابیت های نمایشگاه خودرو پکن، دانگ فنگ از سایبرتراک خود رونمایی کرد. در حالی که مطمئن نیستیم که این خودرو به تولید برسد یا خیر، خودروسازان چینی تمایل به ساخت وسایل بسیار عجیب و غریب دارند، بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که این پیکاپ الکتریکی به زودی به جاده ها بیاید.

به گزارش تین نیوز به نقل از خبر آنلاین، از لحظه ای که تسلا سایبرتراک رونمایی شد، بسیاری از ما انتظار معرفی نسخه های کپی چینی را داشتیم که حالا این زمان فرا رسیده است.

در میان تمام جذابیت های نمایشگاه خودرو پکن، دانگ فنگ از سایبرتراک خود رونمایی کرد. در حالی که مطمئن نیستیم که این خودرو به تولید برسد یا خیر، خودروسازان چینی تمایل به ساخت وسایل بسیار عجیب و غریب دارند، بنابراین احتمال زیادی وجود دارد که این پیکاپ الکتریکی به زودی به جاده ها بیاید.

 

گمان می رود که این پیکاپ بر پایه پلتفرم برقی دانگ فنگ ساخته شده و طبق ادعای این شرکت، می تواند قدرت ۱۳۰۵ اسب بخاری را ارائه کند که آن را حتی از نسخه پرچمدار سایبرتراک تسلا قدرتمندتر می کند.

 

شکی نیست که طراحان دانگ فنگ از سایبرتراک الهام گرفته اند. در مقایسه با تسلا، لبه های آن کمی نرم تر است و پنل های بدنه آن از فولاد ضدزنگ ساخته نشده است. در جلو، یک نوار نور LED وجود دارد که می تواند تصاویر مختلفی را نمایش دهد.

نگاه کردن به این پیکاپ از کنار، ویژگی های جالبی را نشان می دهد. به عنوان مثال، درهای عقب با قابلیت باز شدن متقارن (به سبک رولزرویس)، پله های جانبی با قابلیت جمع شدن برقی، روکش چرخ های آیرودینامیک و مجموعه ای از لاستیک های مناسب زمین های گلی است. نفوذ سایبرتراک در قسمت عقب ادامه دارد، جایی که دانگ فنگ این مدل را با چادری که از قسمت بار بیرون می آید به نمایش گذاشت.

در داخل کابین، یک فرمان مربع شکل و نمایشگرهایی وجود دارد که به نظر می رسد تمام عرض داشبورد را در برمی گیرند. این پیکاپ همچنین دارای صندلی های خاصی است که به نظر می رسند در قسمت پشتی آن ها از فیبر کربن استفاده شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کاریکاتور/ نقره‌داغ استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • ماینرهای غیرمجاز و غیراستاندارد امحا می‌شوند
  • ماینرهای غیرمجاز غیراستاندارد امحا می‌شوند
  • مشتریان تسلا پرکشیدند
  • رقیب تسلا از چین می‌آید! (تصاویر)
  • ربات اپتیموس در کارخانه تسلا مشغول به کار شد
  • برای استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز جرایم سنگینی تا بیش از ۱۰۰ برابر نرخ انرژی در نظر گرفته شده
  • ارز دیجیتال می‌تواند به عنوان مهریه تعیین شود؟
  • استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز نقره‌داغ می‌شوند
  • عکس | رونمایی چینی ها از تسلا سایبرتراک فیک! + عکس