Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، شورای عالی اشتغال در دو نشست قبلی خود مصوبات خوبی در بحث ایجاد اشتغال داشت. در نخستین جلسه شورای عالی اشتغال، ۲۰ مصوبه در راستای تسهیل و تحقق برنامه ملی ایجاد اشتغال به تصویب اعضا رسید و از زیست بوم ملی اشتغال رونمایی شد و دومین نشست شورای عالی اشتغال نیز با ۱۳ مصوبه در خصوص برنامه ایجاد یک میلیون شغل در سال همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای عالی اشتغال، فضایی برای ایجاد هماهنگی بین دستگاههای موثر در حوزه اشتغال به شمار می‌رود. در سطح شورای عالی اشتغال کشور، هماهنگی بین روسای دستگاهها اتفاق می‌افتد از این رو برای هماهنگی عملیاتی میان دستگاهها ۸ کارگروه ایجاد شده تا پیگیری امور را برعهده بگیرند که کارگروه آموزش‌های مهارتی،  کارگروه توسعه و ترویج فرهنگ کسب و کار، کارگروه تامین مالی و کارگروه اشتغال حمایتی از جمله این کارگروهها به شمار می روند.

حجت الله عبدالملکی ـ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ـ پیگیری تبصره ۱۶ قانون بودجه مربوط به تسهیلات اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی و سایر نهادهای حمایتی را از سوی «کارگروه تامین سرمایه» خواستار شده و می گوید: شناسایی منابع آزاد بانکها برای تولید اشتغال خیلی اهمیت دارد و این منابع به غیر از تسهیلات تکلیفی است. اینکه بانکها بدانند چه مقدار منابع می توانند برای تولید و اشتغال اختصاص دهند، ‌حایز اهمیت است و لذا می توانیم با تمام بانکها نشستی داشته باشیم و بررسی کنیم که چه میزان منابع برای ارائه پیشنهادات جدید در اختیار داریم.

وی مسأله هدایت نقدینگی به سمت تولید را مهم ارزیابی کرده و می‌گوید: هر شغلی بنا بر سرمایه بر بودن خود به ازای مقدار سرمایه، یک تا چندین نفر شغل ایجاد می کند و بر این اساس، یکی از راههای کنترل اشتغال ایجادشده از طریق سازمان تامین اجتماعی است.

وزیر کار، استمهال وام را از دیگر راهکارها عنوان کرده و می گوید: وقتی فرد برای تمدید وام اقدام می کند، تعداد اشتغال ایجاد شده را بر اساس کدهای موجود در تامین اجتماعی استعلام خواهیم کرد و چنانچه سرمایه به اشتغال و تولید منجر نشده باشد، وام پس گرفته می شود.

عبدالملکی همچنین سال ۱۴۰۱را سال خوبی برای تامین منابع تولید و اشتغال در کشور دانسته و گفته است:" به دنبال اشتغالی هستیم که به تقویت تولید منجر شود. "

برنامه حمایت از تولید و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال ۱۴۰۰، یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های این وزارتخانه است که در چارچوب دستورالعمل جزء ۱ تا ۹ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ انجام شده و سهم وزارت کار از کل منابع بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه امسال، ۳۲ هزار میلیارد تومان بوده است.

پیش از این محمود کریمی بیرانوند ـ سرپرست معاونت اشتغال وزارت کارـ گفته بود: بر اساس ذیل بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و در صورت تامین بودجه، ایجاد حدود ۱۴ هزار و ۱۴۰ شغل جزو وظایف وزارت کار است اما حدود ۳۰ درصد این بودجه تامین شده است.

به گفته وی، وزارت کار مطابق با ماده ۶ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ برنامه اجرایی و عملیاتی اشتغال را در چهار رسته "فرهنگ و هنر"، "بهداشت و درمان"، "ورزش و سلامت" و "مشاغل خرد و خانگی" به تصویب رسانده است.

در برنامه زیست بوم ملی اشتغال که قرار است هدفگذاری ایجاد اشتغال میلیونی را محقق کند،  تولید نقش محوری دارد و اجرای این برنامه تا پایان سال ۱۴۰۱، مستلزم تامین مالی این زیست بوم در دو بخش منابع داخلی دستگاهها و منابعی است که از سوی دبیرخانه شورای عالی اشتغال استحصال شود.

شورای عالی اشتغال مبلغ ۱۶۰ هزار میلیارد تومان برای تقویت و اشتغال کسب و کارها از محل تسهیلات تکلیفی در بودجه در قالب تبصره ۱۶ و  ۱۸ در نظر گرفته است که چنانچه در بودجه ۱۴۰۱به تصویب برسد، از ابتدای سال آینده برای اختصاص به حوزه اشتغال اجرایی خواهد شد.

منبع: ایسنا این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بودجه سرمایه کار و رفاه اجتماعی بانک ها شورای عالی اشتغال منابع آزاد بانک ها آموزش های مهارتی شورای عالی اشتغال وزارت کار سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۴۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان، گفت: مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ صادر شد. - اخبار استانها -

مهران حاجیان در گفت‌وگو با خبرنگار ‌تسنیم در همدان، افزود: کشتار‌گاه دام همدان 60 درصد گوشت قرمز ناستان را تامین می کند این کشتارگاه صنعتی دام در زمینی به وسعت 17 هکتار و زیر‌بنای 12 هزار‌متر‌مربع راه‌اندازی و روزانه با کشتار 400 دام سبک و سنگین نیاز گوشت قرمز شهر‌های همدان، بهار، لالجین، مریانج، اسد‌آباد، صالح‌آباد و غیره تامین کرده است.

وی بیان کرد: اکنون این واحد صنعتی برای 143نفر مستقیم و 700نفر غیر‌مستقیم شغل ایجاد کرده است و برنامه‌ریزی برای راه‌ا‌ندازی صنایع فر‌آوری پائین‌دستی مانند تولید ژلاتین، پشم، پوست، پت فود، چرم، صنایع سوسیس و کالباس و غیره انجام شده است.

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان در بخش دیگر سخنان خود با یاد‌آوری دریافت مجوز واردات دام سبک و گوشت‌گرم از کشور‌های آسیای میانه، اظهار داشت: هیئت مدیره سازمان مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ را صادر‌ کرده است.

حاجیان درباره این واحد صنعتی فر‌آوری پروتئین سفید در همدان، گفت: پیش‌بینی سرمایه‌گذاری طرح 180‌میلیارد‌تومان است که با پیشرفت‌کاری 30 درصد، ظرفیت کشتار چهار هزار قطعه مرغ دارد و برای 60 نفر مستقیم و 200 نفر غیر‌مستقیم شغل ایجاد خواهد کرد که نقش موثری در کاهش سودا‌گری بازار این محصول پر‌تقاضای پروتئینی خواهد داشت و مازاد تولید صادر خواهد شد.

وی بخش دیگر سرمایه‌گذاری سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان مرتبط با مدیریت فضای گردشگری بی‌نظیر سراب گیان نهاوند عنوان کرد و گفت: نصب دوربین پایش تصویری و پلاک‌خوان در محیط، بهسازی و نوسازی کلبه‌ جنگل‌بانی منطقه، 150 هکتار نهال و بذر‌کاری از برخی اقدام‌های ضروری برای حفاظت و افزایش بهره‌وری روز‌افزون این فضای طبیعی وگردشگری در اختیار سازمان است.

مدیر‌عامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همدان با اشاره بر این که از اهداف اصلی سازمان در این منطقه تسهیل ارائه خدمات است، افزود: بهسازی مسیر دسترسی با لکه‌گیری و آسفالت‌ریزی، جذب و به‌کار‌گیری16 نیرو برای آبیاری و ایجاد آتش‌بر در محدوده مرتبط به منطقه گردشگری سراب‌گیان، استقرار جنگل‌بان برای حفاظت از محیط و غیره از دیگر‌ اقدام‌های این حوزه است.

حاجیان با یاد‌آوری این‌که سازمان‌ همیاری شهرداری‌های استان همدان خدمات حمایتی و تخصصی مرتبط، به 33 سهامدار(شهرداری‌ها) با هدف تامین خود‌کفایی شهرداری‌ها ارائه داده است، گفت: برخی از این خدمات شامل انعقاد قرارداد مکرر با شهرداری‌ها برای تامین ماشین‌های عمرانی(گریدر، کمپرسی، باب‌کت و لودر) انعقاد 30 قرار‌داد برای طراحی فنی و مهندسی شهرداری‌های استان، ایجاد سایت پلن، سازه‌، معماری، المان‌سازی و غیره بیان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • رویداد صدرا پیوند بین دانشجو، صنایع و ایجاد اشتغال است
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • افزایش هزینه و از دست دادن بازار، مشکلات صنایع در اثر قطعی برق
  • تجلیل از کارگران منتخب بخش تولید و صنعت آذربایجان شرقی
  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • تامین مالی ۸۰۰ همتی تولید از بورس در سال ۱۴۰۲
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • ایزادخواه، نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم