Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی دانش‌آموختگان پلتفرم‌های فناوری نسل اول آسیای جنوب شرقی مانند Lazada، Sea و Grab بیش از ۱۰۰۰ استارت‌آپ را در منطقه ایجاد کرده و رهبری می‌کنند.

به گزارش بیزینس تایم، هفته گذشته گزارشی توسط شرکت مشاوره Bain & Co و موسسه Tech For Good (TFGI) منتشر و در آن ذکر شد، اتاق فکر جدیدی که توسط Grab راه‌اندازی شده است بر اقتصاد دیجیتال جنوب شرق آسیا تمرکز دارد همچنین ۱۰۰۰ استارت‌آپ دیگر در منطقه جنوب شرقی آسیا توسط دانش‌آموختگان پلتفرم‌های فناوری نسل اول ایجاد و رهبری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است که موج اول پلتفرم‌های فناوری در آسیای جنوب شرقی بیش از ۱۲۰هزار کارمند را چه در گذشته و چه در حال حاضر از زمان آغاز به کار خود مشغول کرده است.

پلت‌فرم‌های موجود در این تجزیه‌وتحلیل شامل بازیکنان تجارت الکترونیک Lazada، Zalora، Tokopedia  و   Bukalapak (فروشگاه‌های اینترنتی)، اپراتور کیف پول الکترونیکی Ovo و شرکت‌های فناوری متنوع  Sea، Grab  و  Gojek (شرکت‌های‌ خدمات اینترنتی) هستند.

Lazada با ۴۸۰ دانش‌آموخته که اکنون بنیان‌گذار یا مدیر اجرایی استارت‌آپ هستنددر صدر جدول قرار دارد و Sea و Grab به ترتیب با ۳۴۶ و ۳۰۷ در رتبه‌های بعدی قرار دارند. شرکت‌های داخلی‌تر مانند Bukalapak و Ovo نیز بیش از ۵۰ دانش ‌آموخته دارند که هر کدام در جهت استارت‌آپ‌های خود مشغول فعالیت هستند.

چنین استارت‌آپ‌های نسل دومی شامل پلتفرم سرمایه‌گذاری Endous و استارت‌آپ امنیت سایبری Horangi است که هر دو توسط مدیران سابق Grab تاسیس شده‌اند.

شایان‌ذکر است، این گزارش داده‌های لینکدین و خبرگزاری تک در آسیا را با هم ادغام کرده است.

فلوریان هوپ، رئیس بخش دیجیتال آسیا و اقیانوسیه شرکت مشاوره Bain در مراسم راه‌اندازی موسسه TFGI گفت: در میان گسترش استارتاپ‌های نسل دوم، اکوسیستم دیجیتال جنوب شرق آسیا هنوز فضای زیادی برای رشد دارد. به‌عنوان‌مثال، تجارت الکترونیک در سال گذشته تنها ۸ درصد از کل خرده‌فروشی در آسیای جنوب شرقی را به خود اختصاص داده است، در مقابل این سهم در ایالات متحده ۱۷ درصد و در چین ۲۷ درصد است.

هوپ بیان کرد: بحث نه تنها در مورد وسعت دسترسی مصرف‌کنندگان بلکه در مورد عمق تعامل و سطح فعالیت است. چالش بزرگ دیگر، ایجاد تعادل بین رشد غول‌های فناوری با مسائل نظارتی و اجتماعی است موردی که به عقیده وی در آسیای جنوب شرقی به دستورالعمل ویژه خود نیاز دارد.

وی افزود: پلتفرم‌ها از تعدد مصرف‌کنندگان سود می‌برند. تضمین عرصه فعالیت عادلانه و دسترسی یکسان برای بازیکنان خرده‌تر همچنان مهم است و حفاظت از مصرف‌کننده حیاتی و حریم خصوصی داده‌ها از دیگر موارد است.

موضوع داغ حقوق و مزایای کارگران پلتفرم‌ها بود که در این گزارش و در مراسم راه‌اندازی با حضور جوزفین تئو، وزیر ارتباطات و اطلاعات سنگاپور مطرح شد. تئو در سخنرانی خود در مورد رفاه کارکنان پلتفرم‌ها که در حال حاضر به‌عنوان پیمانکاران مستقل و نه کارمند رفتار می‌شوند، ابراز  نگرانی کرد.

وی ابراز کرد: کارگران پلتفرم‌ها از همه جهات مانند کارمندان اما فاقد حمایت‌های اولیه مانند جبران خسارت در محل کار، نمایندگی اتحادیه و CPF (یک نوع بیمه کارگری در سنگاپور) کارفرما هستند. در آینده، ما نگران هستیم که این کارگران برای تامین مسکن، مراقبت‌های بهداشتی و در نهایت بازنشستگی دچار مشکل شوند. برای اینکه واقعا در سطح گسترده بتوانیم فعالیت کنیم، باید به این مسائل بپردازیم تا آینده مطمئن‌تری برای کارگران فراهم کنیم.

تئو افزود: شرکت MOM در حال مطالعه این موضوع است و یک رویکرد مشورتی اتخاذ خواهد کرد و مشارکت‌های دولتی و خصوصی، کلیدی است برای حل مسائل پیچیده‌ای که به دنبال پیشرفت‌های دیجیتالی به وجود خواهد آمد.

همانطور که در ماه گذشته اعلام شد، کمیته مشورتی تازه تاسیس در مورد کارگران پلتفرم به دنبال چگونگی تقویت حمایت از کارگران در سال آینده خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی استارت آپ ها کسب و کار اینترنتی پلتفرم های اینترنتی آسیای جنوب شرقی پلتفرم ها استارت آپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۶۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ششمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق برگزار شد.

در این اجلاس سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان به همراه اثیر داوود سلیمان الغریری وزیر تجارت عراق و هیئت همراه با اشاره به پیشرفت روابط تجاری و اقتصادی بین ایران و عراق بر تدوام رفع موانع از جمله در بخش صادرات خدمات فنی و مهندسی، مبادلات مالی و ارزی و تسریع در ساخت پروژه‌های جاده‌ای و راه آهن تاکید کرد، گفت: روابط تجاری ایران و عراق موجب پیوند دو ملت ایران و عراق بوده است.

وزیر اقتصاد ادامه داد: ایران همواره خواهان عراقی یکپارچه و پیشرفته است و در این راستا حمایت های لازم را انجام می دهد.

خاندوزی تاکید کرد: ما برای کشور عراق، خواستار کشوری موفق و مستقل هستیم؛ با این وجود برخی کشور‌های ثالث در این مسیر سنگ‌اندازی می‌کنند، اما گسترش روابط تجاری میان و عراق برای ما از اهمیتی بالا برخوردار است.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: با توجه به دستاورد‌های ایران در زمینه‌های مختلف علمی، صنعتی و فناوری فرصت‌های بالایی به ویژه در بخش انرژی و ساختمان برای توسعه روابط تجاری بین دو کشور وجود دارد.

وی به وجود مشکلاتی مانند معوقات پیمانکاران ایرانی در کشور عراق اشاره کرد و افزود: این مشکلات نیازمند پیش‌بینی راهکار‌هایی برای حل‌و فصل این مشکلات است.

وی افزود: کمیته‌های متعددی به دلیل اهمیت موضوعات مشترک برای دو کشور تشکیل شده است تا کار را در زمینه‌های متعددی شامل انرژی مناطق آزاد و بانکی و مالی به صورت تخصصی پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • اعطای تسهیلات ۳۵ میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • آغاز برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ از ۸ تیر ماه
  • تلاش جدید تیک‌تاک برای حفظ بقا
  • اجرای طرح "پذیرنده‌شو" این بانک آغاز شد/ اعطای تسهیلات 35 میلیارد ریالی به دارندگان دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی بانک رفاه کارگران
  • سپ دوباره پیشتاز شد
  • ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارت‌آپ‌های نوپا
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟