Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-08@20:28:39 GMT

کسب بی‌واسطه

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۳۹۵۷

کسب بی‌واسطه

به گزارش جام جم آنلاین، بهترین روش کسب درآمد تاکنون نمایش تبلیغات آنلاین بوده‌است، اما شرایط عوض شده و امروزه وضعیت مالی شرکت‌های اینترنتی خیلی جالب نیست! در سال ۲۰۱۷، تیم برنرز لی، از خالقان وب، درباره وضعیت اینترنت گفته بود: «این سیستم در حال شکست است. این مدل از اینترنت که سعی می‌کند با فریب کاربران آنها را مجاب به کلیک کردن روی تبلیغات و کسب درآمد کند به اهدافی مثل ارتقای آگاهی و آزادی نوع بشر کمک نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
» حالا بعد از چهار سال می‌توانیم بگوییم اوضاع بدتر هم شده و تبلیغات همه جا را گرفته، ناخواسته روزانه ده‌ها تبلیغ باربط و بی‌ربط می‌بینیم و هر لینکی مشکوک به طعمه کلیکی شده‌است. بله، وبسایت‌ها و ارائه‌دهندگان خدمات آنلاین باید درآمد کسب کنند، اما آیا تبلیغات تنها راه است؟

  فروش
واضح‌ترین و ساده‌ترین جایگزین برای درآمد تبلیغات فروش مستقیم خدمات است، هرچند عملی کردن آن از همه بر نمی‌آید. اصل ماجرا ساده ‌است:‌ شما چیز ارزشمندی در سایت خود عرضه‌می‌کنید که کاربران برای آن پول پرداخت می‌کنند. مزیت اصلی فروش مستقیم، سادگی آن برای کاربر است چون می‌تواند تصمیم‌گیری کند. در دورانی که سازوکار‌های کسب درآمد مدام پیچیده‌تر و عجیب‌تر می‌شوند، همین سادگی می‌تواند برگ برنده‌ای برای جذب کاربران باشد. یک نمونه موفق فروش خدمات‌، سایت Lynda.com (که تحت‌عنوان Linked Leaning درآمده) است که به کاربران امکان می‌دهد محتوای آموزشی موردنظرشان را بی‌واسطه بخرند. همچنین می‌توانیم از سایت‌های فروش فایل‌های گرافیکی مانند Freepik یا Shutterstock نام ببریم که مجموعه عظیمی از تصاویر متنوع را به کاربران می‌فروشند.
  اشتراک
فراگیرترین مدل درآمدزایی جایگزین در اینترنت امروز، فروش حق اشتراک (Subscription) است و از سرویس‌های پخش آنلاین گرفته تا مجلات، روزنامه‌ها، وبلاگ‌ها و تقریبا هر سایت عرضه‌کننده محتوا یا خدماتی باکیفیتی از این روش استفاده می‌کند. اگر بخواهیم خیلی خلاصه دلایل موفقیت روش حق اشتراکی را بررسی کنیم، باید به چند عامل مهم اشاره کنیم: اولین و مهم‌ترین فاکتور قیمت است، چون مدل‌های اشتراکی معمولا طوری طراحی می‌شوند که در نهایت به نفع مشتری باشند. مساله بعدی راحتی است. امروزه حتی در فروشگاه‌های آنلاین برای کالاهای مصرفی امکان خرید به صورت اشتراک ماهانه یا سالانه هم وجود دارد که کار را برای مشتریان آسان می‌کند. عامل سوم و نهایی بعد روانی ماجراست. کاربران به جای خرید هر آلبوم یا آهنگی که می‌خواهند، حق اشتراک اسپاتیفای را می‌خرند تا هر قدر که می‌خواهند موسیقی گوش کنند، حتی اگر هزینه‌ای که می‌پردازند از قیمت یک آهنگ یا آلبوم بیشتر باشد چون پرداخت مستقیم هزینه، به‌نسبت پرداخت مداوم حق‌ اشتراک جزئی ماهانه، در نگاه ما اهمیت بیشتری دارد. تنوع سایت‌ها و سرویس‌هایی که از این شیوه استفاده می‌کنند باعث نوآوری در روش عرضه خدمات حق اشتراکی هم شده‌است. برخی سرویس‌ها مانند medium بخشی از قابلیت‌های خود را رایگان در اختیار همه می‌گذارند تا کاربران تشویق به ادامه و پرداخت اشتراک شوند. در مقابل برخی دیگر مانند پایگاه خبری businessinsider تمام محتوای درجه یک خود را پشت دیوار پرداخت (paywall) می‌گذارند چون از وجود مخاطب برای مطالب خود اطمینان دارند.
  کمک‌های مالی
دریافت کمک‌های مالی (Donations) از کاربران از دیگر روش‌های درآمدزایی است که البته تنها برای برخی وبسایت‌ها و اپلیکیشن‌ها امکان‌پذیر است. مشهورترین سرویس آنلاین که با این روش کار می‌کند، ویکی‌پدیاست که درآمد آن از طریق کمک‌ها به بنیاد ویکی‌مدیا تأمین می‌شود. البته این تنها نمونه نیست و وبسایت‌های متعدد دیگری هم با روش‌هایی مثل نمایش دکمه «برایم قهوه بخرید» به جذب کمک‌های مالی اقدام می‌کنند. نکته اصلی برای موفقیت در جذب کمک‌های مالی، روشن بودن تکلیف‌تان با خودتان است. نمایش گزینه دریافت کمک‌های مالی می‌تواند نوعی «احساس گناه» یا حس بد را به همراه داشته باشد که «دوست دارم محتوایم را به رایگان عرضه کنم، اما واقعا باید هزینه‌هایم را طوری تأمین کنم!». اما اگر واقعا محتوای ارزشمندی عرضه می‌کنید و بتوانید از این سد روانی عبور کنید، احتمالا می‌توانید روی کمک‌های مالی از سوی کاربران حساب کنید.
البته یادتان باشد کاری نکنید که کاربران از کمک کردن پشیمان شوند! نمایش مداوم پیام‌های کمک و ایجاد مزاحمت در تجربه کاربری نه‌تنها کمکی به دریافت پول بیشتر نمی‌کند که باعث افت چشمگیر تعداد کاربرانتان هم خواهد شد.
  ریزپرداخت
مدل ریزپرداخت (Micropayment) روش تقریبا جدیدی است که هنوز برای خیلی از کاربران ناشناخته است. روش کار هم به این صورت است که به کاربران کیف پولی اختصاص داده می‌شود که آن را با مبلغی مشخص (مثلا ۵ دلار در ماه) به‌صورت منظم پرمی‌کنند. وقتی این کاربران از سایت‌های خاصی بازدید کنند، بخشی از این پول به حساب سایت بازدید شده واریز می‌شود. مرورگر Brave یکی از بزرگ‌ترین نمونه‌های به‌کارگیری این مدل است. سیستم Web Monetization هم روش مشابه دیگری است که حتی به‌عنوان یک استاندارد W3C هم پیشنهاد شده‌است. سرویس scroll.com هم (که اخیرا به توییتر ملحق شده) مثال مهم دیگری است که به‌لطف به‌کارگیری میکروپرداخت به کاربران اجازه مطالعه نسخه بدون تبلیغات مطالب سایت‌های متعددی را می‌دهد. البته این روش پرداخت جالب هنگامی به اوج کارایی می‌رسد که حجم زیادی از کاربران از آن استفاده کنند. فرض کنید ۱۰درصد از سه میلیارد کاربر وب با میانگین پرداختی ۳دلار در ماه وارد سیستم اشتراک ریزپرداختی شوند. همین هزینه نسبتا ناچیز برای کاربران به‌معنی درآمد یک میلیارد دلاری برای وبسایت‌هایی است که از این روش پرداخت پشتیبانی می‌کنند!
  اسپانسرها و لینک‌های وابسته
استفاده از اسپانسرها یا گذاشتن لینک‌های وابسته (Affiliate Links) به محصولات در نظر بسیاری از کاربران شکل دیگری از تبلیغات است و این نظر چندان بیراه هم نیست. هرچند درآمدزایی به این شیوه تفاوت‌های اساسی با تبلیغات معمولی دارد که باعث می‌شود ارزش بررسی مجزا را پیدا کند. مهم‌ترین تفاوت این روش با تبلیغات مستقیم در جایگذاری آن است؛ معرفی اسپانسر یا محصول وابسته معمولا در قالب بخشی از محتوا انجام می‌شود. گاهی این معرفی کاملا واضح و برجسته است، اما بعضی وقت‌ها هم آنقدر ظریف و تلویحی انجام می‌شود که کاربران حتی متوجه نمی‌شوند در حال تماشا یا شنیدن محتوای وابسته هستند. در مورد لینک‌های وابسته هم ماجرا تا حد زیادی به همین منوال است چون باید در نظر داشته باشید که همیشه مقصد لینک توسط کاربر دیده نمی‌شود. مثلا نویسنده ممکن است فقط عنوان محصول را ذکر کند و وقتی کاربر با ماوس روی لینک برود،‌ متوجه می‌شود که این لینک وابسته است.   منبع: کلیک ضمیمه روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کلیک ضمیمه روزنامه درامد آنلاین کمک های مالی وبسایت ها حق اشتراک سایت ها کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۳۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امام رضا(ع) مسیر پر افتخاری را طی کرده است/ رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسانی و عدالت خواهانه اهل بیت(ع) دارند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ستاد خبری بیست و یکمین دوره جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع)، در متن پیام فرهاد قائمیان آمده است:

«هنر» درهمیشه تاریخ با وجود تفاوت‌های فراوان و تنوع قومیت‌ها همواره در قالب یک رسانه جریان ساز و جهانی، بیانگر احساس و اندیشه ای بوده که بدون توجه به مرزهای جغرافیایی ، توانسته با جوامع و تمدن های مختلف ارتباط برقرارکرده و آنها را تحت نفوذ خود قرار دهد. رسانه ای که با تمام ابزارها و توانمندی هایش تغییرات شگرفی را در زیست انسان ها ایجاد کرده که تمرکز و پرداخت به این تغییرات فرهنگی و اجتماعی دربرگیرنده ابعاد مختلف و تامل برانگیزی است. تغییراتی که اکنون به واسطه برخی بدخواهی‌ها و کج اندیشی‌های تمامیت خواهانه فرهنگ بیگانه و مهاجمی که شکوفایی و بالندگی فرهنگ و هنر تمدن های بزرگ و دارای ریشه را نشانه رفته، تبدیل به اصلی ترین سلاح موثر برای مبارزه شده است.

مبارزه‌ای تمام عیار که بخش اعظمی از آن متوجه فرهنگ و هنر کشورهای اسلامی به ویژه سرزمین ایران با پیشینه‌ای بسیار ارزشمند مبتنی برآموزه های الهی و عرفانی بوده وبه پشتوانه سیره و روش ائمه اطهار(ع) پیام‌آور راستین هنر متعهد است. هنری که رسالتی عظیم برای انتقال مفاهیم انسانی به دنیای معاصر دارد و می‌بایست روشن کننده مسیری باشد که به واسطه رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسان دوستانه، صلح طلبانه و عدالت خواهانه اهل بیت(ع) ایفا کند.

و اکنون جشنواره بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) با عبوراز یک مسیر پرافتخار بیست ساله در قالب جشنواره ها و رویدادهای موثرتلاش کرده تا با توجه به ظرفیت ها و امکانات محدود خود بازوی قدرتمندی برای عرضه مفاهیم والا و سیره، فرهنگ و معارف رضوی در تمام کشور و حتی دیگر کشورها باشد. مسیری پر از عطر و شمیم نام نامی علی ابن موسی الرضا(ع) که سرشار از برکت و مهر و مهرورزی به واسطه دریچه و گستره «هنر» است .

امروز بنده و همه همکارانم در ستاد برگزاری این رویداد ملی به عنوان خادمان فرهنگی حرم رضوی مفتخریم تا در هم جواری با اهالی ارجمند و فرهیخته اهل فرهنگ و هنر که هنرشان مزین به نام این امام همام است، نظاره‌گر اختتامیه دوره بیست و یکمین جشنواره‌ای باشیم که از پس دوره‌های درخشان قبلی، به بلوغی رسیده که می تواند در آینده ای نزدیک سرمنشا خدمات و روشنگر راهی باشد که همه اهالی ایران عزیز به واسطه نام مقدس و مبارک حضرت رضا (ع) به آن می بالند.

بنده و همه همکارانم در بیست و یکمین دوره جشنواره فرهنگی هنری امام رضا علیه‌السلام، با کمک اندیشمندان در شوراهای سیاست‌گذاری و دبیران مجرب تمام تلاشمان را انجام دادیم تا در سایه نام پربرکت امام هشتم آثار فاخر و ارزشمند هنرمندان دغدغه مند این سرزمین را در بخش های مختلف پیش روی ارادتمندان و دوستداران امام رضا (ع) قرار دهیم.

در این مسیر اجرای محافل متعدد شعر در چهار بخش شعر فارسی، عربی، آذری و کودک و نوجوان در قالب ملی و بین المللی، برگزاری رویداد «آوای ارادت» در هشت استان کشور با محوریت ارائه آثار هنرمندان بومی و محلی در حوزه سرود و آواها و نواهای رضوی، بخشی از این اقدامات بوده است.

همچنین از مهم ترین ویژگی‌های برگزاری جشنواره دراین دوره، تغییر رویکرد از اجرای مراسم اختتامیه در یک استان و برگزاری محدود چند نمایش در بخش هنرهای نمایشی به برگزاری یک رویداد سراسری در کل کشور و اجرای بالغ بر ۵۵۰ نمایش در قالب سه جشنواره تئاتر کودک و نوجوان، تئاتر صحنه‌ای و تئاتر میدانی (خیابانی) در سراسر کشورتحت پوشش برنامه«چله رضوی» بوده است. ضمن اینکه برگزاری رویدادهای مختلف و با کیفیت در حوزه «هنرهای تصویری»، «سینما» و«هنرهای تجسمی» نیز بخش دیگری از فعالیت های ستاد برگزاری جشنواره را تشکیل می داد که امیدوارم آغازگر مسیر تازه و جریان سازی در توسعه هنرهای دینی به ویژه در میان مخاطبان باشد.

آنچه ارائه شد، ره آوردی از روی ارادت به آستان مقدس حضرت رضا (ع) برای میزبانی شایسته از مخاطبان فهیم و هنرمندان شریف و عزیز و فرهیخته ای است که به واسطه حضور همه همکارانم در ستاد برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) متشکل از دبیران محترم، اعضای محترم شورای سیاستگذاری و ستاد اجرایی نهایت کوشش خود را برای برگزاری یک رویداد جریان ساز انجام دادند.

بی تردید باید دراین چارچوب از حمایت های بی دریغ جناب آقای دکتر محمد مهدی اسماعیلی؛ وزیرمحترم فرهنگ و ارشاد اسلامی، جناب آقای سید محمد هاشمی؛ قائم مقام محترم وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی، جناب آقای مرتضی سعیدی‌زاده؛ مدیریت بنیاد بین المللی امام رضا(ع) و همه عزیزانی که در برگزاری باشکوه این دوره از جشنواره نقش به سزایی ایفا کردند بی نهایت قدردانی کنم که برای اعتلای نام این رویداد ملی که مزین به نام حضرت رضا(ع) است از هیچ تلاشی دریغ نکردند.

بنده فرهاد قائمیان خادم ناقابل حریم رضوی و خدمتگزاراصحاب فرهیخته فرهنگ و هنر، از درگاه حضرت پروردگار می‌خواهم تا این تلاش‌ها و فعالیت‌ها در شناساندن فرهنگ و معارف رضوی، آن هم به واسطه زبان شیوای هنر برای عموم افراد جامعه به ویژه نسل جوان ایران اسلامی موثر باشد. مسیری که دعا می کنم در سال‌های بعد شاهد رشد بیش از پیش این رویدادها با تاثیر حداکثری در مخاطب آگاه و اندیشمند باشیم . رویدادهایی که به نام نامی علی بن موسی الرضا(ع) آمده تا تبدیل به مسیری درخشان در اعتلای فرهنگ و هنر ایران اسلامی شود.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904085

دیگر خبرها

  • حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • کنگره جهانی امام رضا(ع) رسانه‌ای برای بیان ظرفیت جهانی شدن سیره و آموزه‌های رضوی
  • چرا ترانزیت جاده ای ۹ برابر ترانزیت ریلی است؟
  • رهایی از اعدام به واسطه حضور خادم‌یاران رضوی
  • جشنواره امام رضا(ع) مسیر پر افتخاری را طی کرده است/ رویدادهای موثر و جریان ساز نقش مهمی در اعتلای مفاهیم انسانی و عدالت خواهانه اهل بیت(ع) دارند
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • بعد از سال‌ها انتظار اپل از Magic Keyboard رونمایی کرد/ عکس
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است