Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@16:33:06 GMT

روش‌های عجیب کسب درآمد ۷ کشور‌ کوچک دنیا

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۲۱۵۶۷

روش‌های عجیب کسب درآمد ۷ کشور‌ کوچک دنیا

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، کشور‌های کوچک با وجود اینکه جمعیت کمی هم درون خود جای داده‌اند، اما به دلیل اقتصاد ضعیف و محدودی که دارند، در کسب درآمد و تامین بودجه خود با مشکل مواجه هستند که به همین دلیل و برای رفع این نیاز‌ها دست به کسب درآمد‌های عجیب و غریب می‌زنند که در هیچ نقطه دیگری از جهان سابقه ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



۱. فروش اقامت به افراد ثروتمند

کشور کوچک کارائیب با تنها ۴۸ هزار نفر جمعیت و یک صنعت رو به افول در سال ۲۰۰۶ در وضعیت نا مساعدی قرار داشت. این کشور با کمک و همفکری یک وکیل سوئیسی به نام کریستین کالین، با دریافت تنها ۲۵۰ تا ۴۰۰ هزار دلار و سرمایه گذاری در این کشور، اقامت کشور کارائیب را به افراد می‌دهد.

رئیس جمهور وقت کارائیب پس از اینکه توانست منابع ارزی زیادی از این طریق جمع آوری کند، به فکر این افتاد که قانونی وضع کند تا به وسیله آن درآمد بیشتری کسب کند، بر اساس این قانون جدید هر فردی که قصد دریافت اقامت این کشور را دارد باید به مدت ۵ روز حضور کامل را در کشور داشته باشد و برای این امر مجبور به خرید ویزای کشور کارائیب است. بنابراین این خرید برای دولت کارائیب درآمد بدون دردسر است.

۲. فروش اقامت به افراد فقیر

حدود ۱۰ میلیون نفر در جهان اقامت کشوری که در آن زندگی می‌کنند را ندارند که اغلب در کشور‌های آسیایی حضور دارند. این افراد دست به مهاجرت زدند و کشور‌های کویت و امارات متحده با فروش اقامت خود به این افراد طی سال‌های اخیر پول زیادی به جیب زده‌اند. به طور مثال کشور امارات متحده عربی طی یک سال توانست به ۴ هزار خانوار از این طریق اقامت دهد و ۲۰۰ میلیون دلار پول به منابع ارزی خود اضافه کند.

۳. اسکان زندانیان

کشور نائورو به عنوان کوچک‌ترین جمهوری در قاره اقیانوسیه با حدود ۱۲ هزار نفر جمعیت، زندان‌های خود را به کشور‌های مجاور اجاره می‌دهد.

کشور‌های استرالیا، نیوزلند و برخی دیگر از کشور‌های کوچک مجاور نائورو زندانیان خود را به این جزیره انتقال می‌دهند. این منطقه از امنیت بیشتری برخوردار است و هیچ انگیزه برای فرار وجود ندارد چراکه زندانیان اگر بخواهند فرار کنند در اقیانوس آرام غرق خواهند شد!

۴. خرید و فروش با تمبر به جای پول

جزیره‌ای در اقیانوس اطلس با جمعیتی حدود  یک هزار نفر به نام (Ascension) وجود دارد که در آن تمام خرید، فروش‌ها و معاملات روزانه از طریق تمبر انجام می‌گیرد. در اوایل دهه ۲۰ صاحب این طرح با سفر به انگلستان تعداد زیادی تمبر از این کشور تهیه کرد که اغلب آن‌ها تمبر‌های غیر استفاده در انگلستان بودند.

این فرد با ارزش دادن کاذب به هر تمبر آن‌ها را در سطح جزیره پخش کرد و به مردم فروخت تا بعد از این تمام معاملات با این برگه‌ها انجام بگیرد.

۵. فروش ویزا به تجار

جزیره تونگا که تقریبا کوچک‌ترین پادشاهی را در جهان دارد یک ایده خوب و پول ساز برای کشور خود طی دهه ۱۹۸۰ پیاده کرد. جزیره تونگا یک جزیره استراتژیک برای هنگ کنگی‌ها بود، به طوری که می‌توانستند از طریق آن کشتی‌های خود را به برخی شرکای تجاری خود برسانند.

به این طریق، تصمیم گیران پادشاهان تونگا اعلام کردند که ورود هر فرد به خصوص از کشور هنگ کنگ به تونگا باید با پرداخت هزینه در قالب ویزا انجام گیرد و این تصمیم توانست درآمد زیادی را در آن دهه برای پادشاهی تونگا حاصل کند.

۶. چین یا تایوان کدام؟

جزیره سنت لوسیای کارائیب که بین چین و تایوان قرار دارد، سالانه بیش از ۷۹۰ میلیون دلار تولید ناخالص ملی دارد و این رقم برای جزیره‌ای با مساحت ۶۱۷ کیلو متر مربع قطعا ارزشمند است و به همین ترتیب کشور‌های چین و تایوان از سال ۲۰۰۳ به فکر تصاحب این جزیره افتاده‌اند، اما سنت لوسیا تاکنون دم به تله نداده است.

سنت لوسیا از ۲۰۰۳ تا کنون امتیاز‌های زیادی از دو کشور گرفته و بدین ترتیب برای خود درآمد و برای آن دو کشور خدمات مختلف ارائه داده است که از جمله آن‌ها می‌توان به ساخت کارخانه و میزبانی مسابقات جهانی مانند جام جهانی کریکت ۲۰۰۷ اشاره کرد.

۷. اخذ مالیات از هموطنان مقیم خارج

کشور اریتره در شرق آفریقا تقریبا هم اندازه کوبا در آمریکا است. دولت این کشور تصمیم گرفته تا از تمام اهالی اریتره که در کشور‌های دیگر اقامت دارند، مالیات اخذ کند البته این تصمیم را نتوانست در تمامی کشور‌ها اجرا کند، اما برخی دیگر با دریافت کمیسیون، آن را قبول کردند. کشور اریتره از افرادی که هیچ ارتباطی با این کشور ندارند هم درآمد کسب می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عجیب ترین ها اقتصاد جهان کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۲۱۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهدی دوستی استاندار هرمزگان در آئین کلنگ زنی طرح توسعه پالایشگاه نفت خام آفتاب با اشاره به اینکه فعالیت بخش خصوصی در اقتصاد باید تقویت شود اظهار داشت: توسعه ایران را بخش خصوصی دارای ساختارهای قوی و نوین رقم می‌زند که دولت هم در کنار آن نقش مهم تنظیم‌گری و توانمندسازی را ایفا کند چراکه اقتصاد دولتی اقتصادی ناکارآمد و غیر بهره‌ور است.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت شرکت‌های اقتصادی بزرگ مقیاس جهان در تحولات اقتصادی، افزود: در دهه نود ادغام شرکت‌های کوچک انجام شد که ادامه این حرکت و برند سازی به ویژه در حوزه فولاد و نفت می‌تواند جهشی در اقتصاد کشور ایجاد کند.

دوستی با تاکید بر اینکه همه ما رسالت داریم ایرانی آبادتر به نسل بعد تحویل دهیم اظهار داشت: مساله اول استان جذب سرمایه گذار و ایجاد محیط امن برای سرمایه‌گذاری است که با مجموعه اقدامات انجام شده از ابتدای دولت تاکنون در مجموع ۷۱۲ هزار میلیارد تومان در استان جذب سرمایه داخلی و بیش از ۵۴۰ میلیون دلار جذب سرمایه ارزی داشته‌ ایم و طبق نظرسنجی فعالان اقتصادی برای سومین فصل پیاپی هرمزگان رتبه نخست امنیت سرمایه گذاری را کسب کرده است.

وی همچنین با تاکید بر لزوم توسعه زنجیره پتروشیمی و پترو پالایش در کشور گفت: نباید نفت تنها برای مصارف سوختی در نظر گرفته شود و با توجه به مزیت‌های نفتی هرمزگان و معادن استان‌های همجوار، تکمیل زنجیره ترکیبی شیمی معدن نیز می‌تواند سبب تحول اقتصادی شود و مدیریت این پروژه مهم را در سطح ملی آغاز کرده‌ایم.

استاندار هرمزگان رویه پروژه‌ای در اقتصاد را نیازمند اصلاح دانست و گفت: با تشکیل اکوسیستم اقتصادی می‌توان به توسعه پایدار رسید چرخه کاملی که با یک ساختار نوین علاوه بر نیروی انسانی ماهر و محیط مناسب سرمایه‌گذاری در آن مزیت‌ها شناسایی و در مسیر آن زنجیره‌ها هم تعریف شده باشند.

کد خبر 6100420

دیگر خبرها

  • قشم صاحب نخستین آتشخوار تندرو کشور می‌شود‌
  • بازدید اعضای هیات‌عامل سازمان بنادر از پروژه‌های جزیره بوموسی
  • کره شمالی و قوانین عجیب و غریب!
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌مقیاس در کشور ساخت
  • (ویدئو) تصاویری عجیب از دوستی سریع‌ترین و کندترین حیوانات دنیا
  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌ مقیاس در کشور ساخت
  • ۲۸۰۰ نیروگاه کوچک مقیاس در کشور راه اندازی شد
  • تمدید اقامت دوماهه پناهجویان افغانستانی در پاکستان