Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@04:51:24 GMT

بهترین استاد زبان انگلیسی تهران کیست

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۷۶۰۸۲

بهترین استاد زبان انگلیسی تهران کیست

همه بر این امر واقف هستیم که داشتن یک استاد خوب، حرفه‌ای و کار‌آزموده نه تنها در یادگیری موثر است، بلکه می‌تواند انگیزه و اشتیاق لازم را در زبان‌آموز به وجود آورد. یادگیری زبان انگلیسی بدون یک استاد آموزش دیده و کار‌آزموده میسر نیست.

چه بسا ما در طول زندگی بارها تصمیم گرفته‌ایم یادگیری زبان را شروع کنیم، اما با اساتیدی شروع به کار کرده‌ایم که نه تنها حرفه‌ای نبوده‌اند، بلکه شوق یادگیری را نیز از ما گرفته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه از یادگیری را به تاخیر انداخته‌ایم یا مرتب استاد عوض کردیم.

یادگیری زبان به شکلی است که بهتر است از پایه با یک معلم حرفه‌ای شروع شود تا اشتباهات برای همیشه در ذهنتان قرار نگیرد، حالا می تواند به صورت کلاس زبان آنلاین باشد یا حضوری.

یک استاد خوب باید یک سری ویژگی‌ها داشته باشد که در ادامه بررسی خواهیم کرد.

ویژگی‌های یک استاد خوب زبان انگلیسی

یکی از عوامل تاثیرگذار در یادگیری هر زبانی استاد خوب و ماهر است. کسی که بتواند کلاس درس را اداره کند و به زبان‌آموزان انرژی لازم را بدهد. تا به حال با خود فکر کرده‌اید یک استاد خوب زبان انگلیسی باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟

تسلط بر زبان انگلیسی

استاد زبان باید بر زبان انگلیسی تسلط کامل داشته باشد. بتواند به خوبی حرف بزند و درک مطلب خوبی داشته باشد. گرامر انگلیسی را بداند تا بتواند در مواقعی که زبان‌آموز اشتباه می‌کند به او گوشزد کند.

تحصیل زبان انگلیسی

یک استاد باید دوره‌های آموزش زبان را در یک دانشگاه معتبر یا در سطح بین‌المللی گذرانده باشد.

داشتن تجربه تدریس

تجربه کافی در تدریس می‌تواند به زبان‌آموز کمک کند درس را بهتر بفهمد. مسلما استادی که تجربه و سابقه کار بیشتری دارد مناسب‌تر است. این اساتید به دلیل داشتن کلاس‌های متعدد هنگام تدریس تسلط بیشتری روی مفاهیم و سرفصل‌ها دارند.  

ارتباط با زبان‌آموزان

استاد کار‌کشته می‌تواند با هر گروه سنی ارتباط برقرار کند. اداره کردن کلاس در هر مقطع سنی تجربه خاص خود را می‌طلبد که لازم است استاد به این موارد آشنایی داشته باشد.

علاقه به تدریس

یکی از ویژگی‌های معلم زبان خوب داشتن علاقه به تدریس است. استادی که خود به زبان و تدریس علاقه دارد بهتر می‌تواند با شاگردان ارتباط برقرار کند که نتیجه آن لذت بیشتر از یادگیری برای دانش‌آموزن است.

رزومه مناسب

داشتن رزومه و سابقه تدریس یکی از موارد مهم برای موفقیت یک استاد است. شاید اگر یک آموزگار رزومه مناسب و موفقی داشته باشد، راحت‌تر بتواند مشغول به کار شود.

حمایت و پشتیبانی زبان‌آموز

یکی از ویژگی‌های استاد ممتاز حمایت و پشتیبانی از زبان‌آموزان است. تا جایی که مطمئن شود نتیجه لازم را گرفته‌اند. چنین اساتید متعهدی همیشه موفق هستند.

چرا لینگوتاک انتخاب اول بهترین اساتید زبان است؟

لینگوتاک جزو برترین پلتفرم‌های آموزش زبان انگلیسی است و این افتخار را دارد که در سطحی بالا و با کیفیت آموزش انواع زبان‌ها را در پلتفرم خود داشته باشد. 

 لینگوتاک با داشتن بهترین و مجرب‌ترین اساتید توانسته خود را در این عرصه به رخ رقبا بکشد. همچنین انتخاب اول بسیاری از اساتید برجسته و درخشان تهران است و افتخار همکاری با آن‌ها را دارد.

سیستم لینگوتاگ به این شکل است که مدیر آموزش گروه با تمام اساتید مصاحبه می‌کند. افراد زیادی مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرند تا استانداردهای مد نظر را داشته باشند.

همچنین مدارک و سابقه اساتید بررسی خواهد شد. مراحل جذب مدرس در لینگوتاک به شکلی جدی و با وسواس زیاد انجام می‌شود. پس از آن اساتید به مرحله انتخاب می‌رسند و به آن‌ها اجازه داده می‌شود در لینگوتاک تدریس را آغاز کند. 

پیج اینستاگرام لینگوتاک  - لینکدین لینگوتاک

تمام این مسائل به دلیل اهمیتی است که لینگوتاک به زبان‌آموزان می‌دهد و می‌خواهد آموزش با کیفیتی را تجربه کنند.

در نتیجه اساتیدی فرصت همکاری با لینگوتاک را پیدا می‌کنند که ویژگی‌هایی متمایز با سایر رقبای خود داشته باشند. متعهد، صبور، علاقمند به تدریس و البته دوره‌دیده و کارآزموده جزو تمام ویژگی‌هایی است که اساتید این پلتفرم دارند.

رزومه کاری اساتید برای لینگوتاک اهمیت زیادی دارد و با حساسیت بالایی بررسی می‌شود تا رضایت شما جلب شود.

آدرس سایت لینگوتاک برای آموزش زبان انگلیسی https://www.lingotalk.io/find-teachers/english می باشد، یا میتوانید خود لینگوتاک را در گوگل سرچ کنید و مستقیم وارد سایت شوید.

منبع: فردا

کلیدواژه: استاد زبان انگلیسی تهران استاد زبان انگلیسی رپورتاژ آگهی زبان انگلیسی یک استاد خوب زبان آموزان زبان آموز ویژگی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۷۶۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر جغرافیای ایران کیست؟

محمدحسن گنجی یکی از اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی، بنیان‌گذار دانش جغرافیای نوین و هواشناسی ایران بود.

به گزارش اقتصاد۲۴، وی به‌عنوان رییس هواشناسی ایران، رییس هواشناسی منطقه آسیا و عضو کمیته اجرایی سازمان هواشناسی جهان شناخته می‌شد. او در رشته تاریخ و جغرافیا دارالمعلمین عالی به تحصیل پرداخت و به همراه دانشجویان دانش‌سرای عالی برای ادامه تحصیل به فرانسه رفت، اما، چون در دبستان زبان انگلیسی آموخته بود بعد از چند ماه به انگلستان اعزام شد.

پروفسور گنجی علت علاقه خود به جغرافیا و به خصوص هواشناسی را پدیده خشکسالی و سیلی می‌داند که در روزگار کودکی و نوجوانی در زادگاهش اتفاق افتاد و به روستاییان آسیب غیرقابل جبرانی وارد کرد. استاد گنجی پس از بازگشت به ایران به‌عنوان استاد در دانشکده ادبیات و دانش‌سرای عالی به تدریس جغرافیا مشغول شد. اندکی بعد به آمریکا رفت و درجه دکتری در رشته جغرافیا را کسب کرد.

دوران کودکی و نوجوانی محمدحسن گنجی

محمدحسن گنجی در ۲۱ خرداد سال ۱۲۹۱ خورشیدی در بیرجند (قهستان) به دنیا آمد. سرزمین قهستان شبیه یک جزیره‌ای در دریای شن بود و مردم برای وارد شدن به آن از هر طرف باید از فرسنگ‌ها کویر بی‌آب و علف گذر می‌کردند. اهالی آن منطقه و به خصوص اهالی بیرجند از ایرانیان قدیمی با رگه‌هایی از دیگر اقوام بودند که بیش‌تر از راه کشاورزی همراه با دامداری امرار معاش می‌کردند. خانواده دکتر گنجی نیز از این مردمان جدا نبودند. وی دارای سه برادر و دو خواهر بود که چهار نفر از آن‌ها در همان شهرستان بیرجند تدریس می‌کردند و پدرش هم مدت‌ها نایب‌الحکومه شهر قائن بود و هم‌زمان به شغل کشاورزی و دامپروری نیز مشغول بود.

محمدحسن گنجی در سن شش سالگی وارد مدرسه شوکتیه در بیرجند می‌شود. در مدرسه شوکتیه رسم بر این بود که به شاگرد نخست، شاگرد دوم و شاگرد سوم به ترتیب مدال طلا، مدال نقره و یک کتاب نفیس هدیه می‌دادند و دکتر گنجی در طی شش سال تحصیل خود، چهار مدال طلا و دو نقره به دست آورد و در جشن پایان دوره که آن مدال‌ها را به سینه زده بود چنان احساس سربلندی می‌کرد که به گفته خودش «گویی قلعه خیبر را فتح کرده بود.»

پس از پایان تحصیلات مقدماتی، به دارالمعلمین عالی تهران وارد شد و توانست در رشته تاریخ و جغرافیا مدرک کارشناسی را اخذ کند و بعد از آن به‌عنوان دانشجوی برگزیده به اروپا اعزام شد و در دانشگاه ویکتوریا، منچستر انگلستان ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۱۷، کارشناسی ارشد خود را در رشته جغرافیا کسب کرد. در سال ۱۳۳۱، محمدحسن گنجی بار دیگر با استفاده از بورسیه تحصیلی به کشور آمریکا اعزام شد و دکتری خود را در رشته جغرافیا، از دانشگاه کلارک دریافت کرد و پس از بازگشت، در دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد و در سال ۱۳۵۸ بازنشسته شد، اما او هرگز دست از کار نکشید و از سال ۱۳۶۴ با مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی همکاری خود را شروع کرد و از سال ۱۳۷۰ به‌عنوان مشاور رییس دانشکده علوم زمینی با دانشگاه شهید بهشتی همکاری داشت. دکتر گنجی در زمان جنگ تحمیلی هم در ستاد بسیج مسئولیت بررسی و ارزیابی نقشه جبهه‌های جنگ را بر عهده داشت. علاوه بر این از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ مشاور رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح‎ بود.

همسر و فرزندان محمدحسن گنجی

دکتر گنجی در ۲۴ دی ۱۳۲۰ با خانم لطیفه جوادزاده، از ایرانیان مقیم ارمنستان، ازدواج کرد. آن‌ها فرزندی نداشتند و تا پایان عمر در کنار یکدیگر ماندند. دکتر گنجی در دوران پیری هنگامی که همسرش بیمار بود با وجود کهولت سن خود، از همسرش پرستاری می‌کرد.

استادان و مربیان‎ ‎محمدحسن گنجی

مربیان و استادان‎ ‎دکتر گنجی در طی دوران تحصیل او عبارت بودند از: میرزا احمد نراقی، شیخ ‏احمد سلیمانی‎ ‎نراقی، کلنل علینقی وزیری، مفیدالملک، سیدرضی حسین (ناظم هندی)، عباس اقبال‏‎ ‎آشتیانی، ‏ماژور مسعودخان کیهان، بدیع‌الزمان فروزانفر، سیدمحمدکاظم عصار، دکتر‎ صادق رضازاده شفق، ‏عبدالحسین شیبانی وحیدالملک، دکتر عیسا صدیق، دکتر اسدالله‎ ‎بیژن و‎...

مشاغل و سمت‌های پروفسور محمدحسن گنجی

• استاد دانشگاه تهران

• ریاست اداره کل هواشناسی‎ ‎ایران

• نماینده ثابت دولت ‏ایران در سازمان‎ ‎هواشناسی جهانی

• معاونت پارلمانی وزارت راه

• ریاست‏‎ ‎دانشکده ادبیات و علوم انسانی

• ریاست موسسه آموزش عالی امیر شوکت الملک علم بیرجند

• مشاور رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح‎

• عضویت در بخش جغرافیایی سازمان مطالعه و ‏تدوین کتب دانشگاهی (سمت)

• عضویت در کمیته رهبری اطلس اقلیمی ‏ایران ‎در سازمان هواشناسی

• ‏عضو مادام العمر انجمن جغرافیائی انگلستان

• عضو سابق انجمن سلطنتی مردم‎ ‎شناسی انگلستان و ایرلند

• عضو شورای عالی آمار

• عضو هیات تحریریه دائره المعارف‎ ‎بریتانیا

• عضو افتخاری انجمن ‏آمریکایی پیشرفت علوم

• عضو شورای عالی مردم شناسی‎

• عضو انجمن جغرافیائی کشور‌های آسیا و ‏آفریقا

• عضو کمیته ملی آبشناسی (یونسکو‎)

• عضو هیات ممیزه دانشگاه تهران

• عضو کمیسیون ‏بورس‌های دانشگاهی

• عضو کمیسیون‎ ‎همکاری فرهنگی ایران و فرانسه (دانشگاهی)

• عضو کمیته ‏جغرافیائی فرهنگستان ایران‎

• عضو شورای عالی جغرافیایی وابسته به سازمان جغرافیایی کشور

• عضو کمیته‎ ‎برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش

• عضو هیات امنای مدرسه عالی بازرگانی رشت

• ‎عضو هیات امنای مدرسه عالی علوم اراک

• عضو هیات امنای مدرسه عالی فنی تهران

• ‎عضو ‏اتحادیه انحمن‌های علمی

• رییس اولین کنگره جغرافیدانان ایران

• عضو‎ ‎شورای دانشگاه ‏تهران

• اولین رییس انجمن جغرافیدانان ایران

خانه جغرافیا در تهران

در تاریخ سوم آذر ۱۳۹۰ با حضور پروفسور محمد حسن گنجی، منزل مسکونی او به تملک شهرداری تهران درآمد و به‌عنوان خانه جغرافیا نامگذاری شد. در حال حاضر این خانه به‌عنوان یکی از مراکز و خانه‌های علم و زندگی شهر تهران محسوب می‌شود.

درگذشت پروفسور محمدحسن گنجی

پروفسور محمدحسن گنجی در ۲۸ تیرماه ۱۳۹۱ در منزل شخصی خود بر اثر زمین خوردن دچار شکستگی جمجمه و خونریزی مغزی شد. پس از آن به بیمارستان پیامبران تهران منتقل و تحت عمل جراحی قرار گرفت و در نهایت در سن ۱۰۰ سالگی درگذشت. پیکر ایشان پس از تشییع از مقابل دانشگاه تهران جهت خاکسپاری به شهر بیرجند منتقل شد و در تاریخ ۲ مرداد ماه ۱۳۹۱ در محل بوستان دکتر محمدحسن گنجی در خیابان توحید، در خاک زادگاهش آرام گرفت.

دیگر خبرها

  • اساتید دانشگاه در امید آفرینی برای جامعه نقش آفرینی کنند
  • بهترین پلتفرم کلاس خصوصی زبان در سال گذشته
  • تدریس خصوصی فیزیک در نارمک
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • چگونه از کلاس خصوصی زبان انگلیسی نتیجه بگیریم؟
  • پدر جغرافیای ایران کیست؟
  • آیلتس چیست؟
  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه