Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی شرکت اسنپ، این روزها که شرایط اقتصادی و شیوع کرونا تقریبا تمام کسب‌و‌کارها را تحت تاثیر خود قرار داده، بسیاری از مردم به فکر راه‌های جدیدی برای کسب درآمد هستند. کار کردن در تاکسی‌های اینترنتی به صورت تمام وقت و یا پاره‌وقت یکی از راه‌هایی است که می‌تواند به افزایش درآمد کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس اطلاعات به دست آمده یک راننده تمام وقت در اسنپ می‌تواند تا ماهی ۸ میلیون تومان در تهران از فعالیت در این تاکسی اینترنتی کسب درآمد کند؛ رقمی که بالاتر از رقم پایه حقوق مصوب سال ۹۹ است. در ادامه به مزایای کار کردن در تاکسی‌های اینترنتی بیشتر می‌پردازیم.

بیش از یک میلیون تومان پاداش

با توجه به افزایش نیاز مردم به استفاده از تاکسی‌های اینترنتی به خصوص در این روزها، تاکسی‌های اینترنتی برای جذب رانندگان جدید پاداش‌های ویژه‌ای را اختصاص داده‌اند. به طور مثال شرکت اسنپ برای پیوستن کاربران راننده جدید بر حسب شهرهای مختلف تا ۱.۵۰۰.۰۰۰ تومان پاداش در نظر گرفته است. با مراجعه به کانال تلگرام هر شهر اسنپ می‌توانید در مورد مبلغ پاداش و شرایط آن اطلاعات لازم را کسب کنید.

افزایش درآمد با سیستم قیمت‌گذاری بهینه

همزمان با موج گرانی بسیاری از کسب‌و‌کارها مجبور شدند در هزینه‌ی کالاها یا خدمات خود تجدید نظر کنند. حمل‌و‌نقل هم به واسطه افزایش غافلگیرکننده قیمت خودرو، لوازم یدکی و قطعات آن از افزایش قیمت‌ها تاثیر پذیرفت. به گفته فرید شهابی، مدیر بخش تجاری اسنپ، این سامانه امروز بیش از ۷۰۰هزار راننده فعال دارد و طبق آمار درآمد رانندگان اسنپ در ماه‌های اخیر حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد افزایش داشته است. این افزایش درآمد بدون احتساب پاداش‌هایی است که به طور مستمر برای رانندگان در نظر گرفته می‌شود. شهابی این افزایش درآمد را متاثر از سیاست‌های قیمت‌گذاری بهینه این شرکت می‌داند. در حقیقت تاکسی‌های اینترنتی بر اساس سیستم محاسبه قیمت خود تلاش می‌کنند تا درخواست‌های بیشتری را به سفر تبدیل کنند. در این میان طبیعی است که اگر هزینه سفر پایین باشد راننده‌ای درخواست را قبول نمی‌کند و اگر هزینه هم بسیار بالا باشد مسافر درخواست خود را لغو می‌کند. بنابراین سیستم قیمت‌گذاری باید به گونه‌ای باشد که رضایت هر دو طرف کسب شود. با بهینه‌سازی قیمت‌ها در اسنپ درخواست‌های بیشتری از سوی رانندگان پذیرفته می‌شود؛ زیرا با منصفانه بودن قیمت‌ها دیگر راننده درگیر گزینش سفرها بر حسب قیمت نمی‌شود و می‌تواند در زمان کمتری درخواست را پذیرفته و سفر را آغاز کند. از سوی دیگر درخواست‌های مسافران هم با سرعت بیشتری پذیرفته می‌شود.

مزایای باشگاه رانندگان

باشگاه رانندگان به منظور پاسخگویی به نیازهای مختلف رانندگان ایجاد شده است؛ این نیازها می‌تواند مربوط به خودرو باشد و یا نیازهای خود فرد مانند دسترسی به خدمات درمانی و رفاه را شامل شود. باشگاه رانندگان اسنپ با اختصاص طرح‌های تخفیفی و تشویقی متنوع در جهت رفاه بیشتر کاربران راننده تلاش می‌کند. رانندگان اسنپ تاکنون از طرح‌های مختلفی مانند تخفیف خرید باتری خودرو، خدمات پزشکی، بسته‌های سلامت و اقلام بهداشتی، کمک هزینه سوخت، وام کمک معیشتی برای کرونا، تخفیف لوازم یدکی و غیره بهره‌مند شدند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طرح‌های تشویقی و تخفیف‌های ویژه کاربران راننده می‌توانید به بلاگ باشگاه رانندگان اسنپ سری بزنید. همچنین در بلاگ باشگاه رانندگان اسنپ تمام آموزش‌های لازم برای رانندگان جدید در زمینه نحوه استفاده از اپلیکیشن، قوانین و مقررات و نکات ضروری برای انجام سفر ذکر شده است.

تخصیص سهمیه بنزین

کلیه کاربران تاکسی‌های اینترنتی به واسطه فعالیت خود در زمینه حمل‌و‌نقل عمومی سهمیه بنزین دریافت می‌کنند. میزان این سهمیه در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۸.۷۵ است و تا سقف ۳۰۰ لیتر در ماه در نظر گرفته شده است. همچنین خودروهای دوگانه سوز به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۵.۲۵ تا سقف ۱۸۰ لیتر در ماه می‌توانند سهمیه دریافت کنند.

در نهایت باید به ساعات کاری دلخواه هم در تاکسی‌های اینترنتی اشاره کرد که سبب می‌شود این شغل به عنوان یک کار پاره‌وقت گزینه خوبی باشد. در حقیقت زمان کاری و محدوده جغرافیایی دلخواه از مزایایی است که برای کاربران نیمه‌وقت جذابیت دارد و به افراد اجازه می‌دهد تا در زمان‌های خالی خود در هرجای شهر که باشند فعالیت خود را آغاز کنند. همچنین با قابلیت افزودن مقاصد منتخب افرادی که تمایل دارند به صورت پاره‌وقت در اسنپ فعالیت کنند می‌توانند به آسانی نقاط پرتردد خود (به طور مثال منزل یا محل کار) را در اپلیکیشن ثبت کنند تا تنها درخواست‌های مربوط به همین مناطق برایشان ارسال شود. برای پیوستن به ناوگان اسنپ کافی است به پنل ثبت‌نام دیجیتال این شرکت بروید و بدون مراجعه حضوری مراحل ثبت‌نام را آغاز کنید.

منبع: الف

کلیدواژه: تاکسی های اینترنتی باشگاه رانندگان رانندگان اسنپ افزایش درآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۶۱۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)

در سال ۲۰۲۳ بیش از ۳,۰۰۰ تن طلا در جهان تولید شد. در اینفوگرافی زیر، کشورهای پیشروی جهان از نظر تولید طلا، به تصویر کشیده شده اند. این ارقام برگرفته از آخرین گزارش سازمان زمین‌شناسی ایالات متحده آمریکا (USGS) در مورد آمار طلا، منتشر شده در ژانویه ۲۰۲۴ است.

چین، استرالیا و روسیه بیشترین طلا را در سال ۲۰۲۳ تولید کردند

به گزارش روزیاتو، چین بزرگترین تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ بود که بیش از ۱۲ درصد کل تولید جهانی طلا را به خود اختصاص داد و پس از آن استرالیا و روسیه قرار داشتند.

معادن طلای چین عمدتاً در استان های شرقی مانند شاندونگ، هنان، فوجیان و لیائونینگ متمرکز هستند. تا ژانویه ۲۰۲۴، ذخایر معدن طلای چین حدود ۳,۰۰۰ تن تخمین زده می شود که حدود ۵ درصد از کل ۵۹,۰۰۰ تن ذخیره جهانی طلا را تشکیل می دهد.

چین علاوه بر اینکه بزرگترین تولید کننده بود، به عنوان بزرگترین خریدار فلز زرد در سال ظاهر شد. در واقع، بر اساس گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی این کشور به تنهایی در سال ۲۰۲۳، ۲۲۵ تن طلا خریداری کرده است.

تخمین مصرف جهانی طلا

بیشتر طلای تولید شده در سال ۲۰۲۳ در تولید جواهرات مورد استفاده قرار گرفت، در حالی که بخش قابل توجهی از آن به عنوان ذخیره ارزی مانند شمش طلا یا سکه فروخته شد.

جواهرات: ۴۶%
بانک ها و مؤسسات مرکزی: ۲۳ درصد
شمش: ۱۶٪
سکه های رسمی و مدال ها: ۹%
برق و الکترونیک: ۵%
سایر: ۱%

با توجه به قیمت های بالا، سرمایه گذاری و تولید، انتظار می رود از ۲۰۲۳ تا ۲۰۳۲، تولید جهانی طلا، ۱۵ درصد رشد کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آشنایی با انواع لوله کشی آب و فاضلاب در خانه
  • قیمت‌های نجومی اجاره ماشین عروس!
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • واکنش جشنواره کن به اعتصاب‌ فراگیر کارکنانش
  • راننده تاکسی، زنان را بعد از تجاوز می‌کشت
  • نشست «نزدیک قله؛ نگاهی به پیشرفت‌های انقلاب اسلامی» برگزار می‌شود
  • نگاهی به بزرگ ترین کشورهای تولید کننده طلا در سال ۲۰۲۳ (+ اینفوگرافی)
  • قیمت پنجره های مختلف چگونه محاسبه می شود؟ | نگاهی بر روش‌های قیمت‌گذاری
  • رفح کجاست و اسرائیل در آن جا چه کار می کند؟ | نگاهی به آخرین وضعیت غزه
  • جشنواره کن در کما