Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  محمد خلخال  با اشاره به تنبلی برخی افراد، گفت: علل مختلفی در روند تنبلی تاثیرگذار است و اولین عامل آن به نوع سیستمی برمی‌گردد که فرد در آن بزرگ شده است.

او افزود: متاسفانه سیستم آموزش و پرورش ما بگونه‌ای است که عمدتا تمرکز بر آموزش‌های فردی داشته و نحوه زندگی جمعی را آموزش نمی‌دهد و همین امر موجب گوشه گیری افراد و بی حوصلگی آن‌ها در زمینه تعامل با دیگران و عاملی برای تنبلی آن‌ها شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلخال توقع زیادی داشتن از خود را عامل دیگری برای تنبلی دانست و افزود: وقتی افراد بیش از حد از خود توقع داشته باشند، قطعا توان انجام آن را نداشته و کاره را نیمه تمام رها می‌کنند و این امر موجب تنبل شدن آن‌ها می‌شود.

این رونشناس افکار منفی را هم عامل دیگری برای تنبلی افراد دانست و افزود: افکار منفی انگیزه را از فرد می‌گیرد و همین بی انگیزه شدن مانع انجام کار و باعث تنبلی افراد می‌شود.

خلخال "ترس از شکست" را هم عامل موثر دیگری در این زمینه عنوان کرد وافزود: این ترس از شکست موجب می‌شود افراد بسیاری کار‌ها را اصلا شروع نکنند و همین امر عاملی برای تنبلی آن‌ها می‌شود.

این روانشناس از "عدم اعتماد به نفس" به عنوان عامل دیگری در زمینه تنبلی افراد یاد کرد وافزود: وقتی اعتماد به نفس کم باشد، فرد توانایی‌های خود را نادیده گرفته و پیگیر ظهور و بروز آن‌ها نمی‌شود و حرکتی صورت نمی‌گیرد و این امر به تنبلی افراد دامن می‌زند.

خلخال نداشتن برنامه و هدف در زندگی را عامل مهم دیگری در این زمینه عنوان و تصریح کرد: فردی که هدف و برنامه نداشته باشد، انگیزه‌ای برای انجام کار ندارد و همین امر موجب تنبل شدن فرد می‌شود.

او در ادامه به تاثیر برخی اختلالات روانی در بروز تنبلی افراد اشاره کرد و افزود: کامل گرا بودن یکی از این اختلالات است که زیرمجموعه اختلالات روانی وسواس فکری محسوب می‌شود.

خلخال افزود: افرادی که تلاش داشته باشند هر کاری را کامل انجام دهند، معمولا در این زمینه موفق نمی‌شوند و دچار سرخوردگی شده و از انجام کار بازمانده و تنبل می‌شوند.

این روانشناس یادآور شد: تلاش برای کامل انجام دادن کار‌ها خوب است، اما تفاوت اینجاست که افراد عادی اگر نتوانند کاری را کامل و بی نقص انجام دهند سرخورده و ناامید نمی‌شوند و به تلاش‌های خود در زمینه‌های کاری دیگر ادامه می‌دهند، اما افراد دارای این اختلال در صورتی که کاری را کامل انجام ندهند، سرخورده و ناامید و در ادامه تنبل می‌شوند.

او افزود: از دیگر اختلالات روانی زمینه ساز تنبلی، افسردگی افراد است. فردی که افسرده است حال و حوصله انجام کاری را ندارد و در نتیجه تنبل می‌شود.

خلخال در ادامه به تاثیر مشکلات جسمانی و تغذیه در تنبلی افراد هم اشاره کرد وافزود: برخی مشکلات جسمی از جمله کم کاری تیروئید می‌تواند موجب بی حوصله شدن فرد شده و حوصله او را برای انجام کار‌ها گرفته و فرد را تنبل کند. همچنین عدم تعادل هورمون‌های بدن افراد را بی حوصله و تنبل می‌کند.

خلخال به نقش تغذیه هم در بروز تنبلی اشاره کرد وافزود: وقتی غذای مصرفی فرد انرژی و کالری لازم را نداشته باشد، فرد بی حوصله شده و توانی برای انجام کار‌ها ندارد.

این روانشناس با بیان اینکه هر یک از عوامل ذکر شده به تنهایی نمی‌تواند فرد را تنبل کند، گفت: مجموعه چند عامل در افراد زمینه ساز تنبلی است و برای رهایی از تنبلی باید از همان دوران کودکی اقدام کرد و اگر مشکلات جسمی و نوع تغذیه است که باید اصلاح و رفع شود و در خصوص سایر موارد نیز از دوران کودکی باید روی فرد کار شده و تربیت صحیح انجام شود.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اموزش و پرورش روانشناسی خانواده تنبلی افراد برای تنبلی انجام کار کار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۲۲۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی

جانشین سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: در بحث نهضت ملی مسکن‌ در استان قم، بسیج سازندگی ساخت بیش از هزار و چهل واحد مسکونی از این پروژه را متقبل شده و در حال انجام است. - اخبار استانها -

سرهنگ عباس روحی در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم در قم، با اشاره به مهمترین اقدامات این نهاد اظهار داشت: پس از جنگ تحمیلی، جهاد سازندگی فعالیت‌های بسیاری در زمینه بازسازی کشور داشته و مدتی بعد با جهاد کشاورزی ادغام و تبدیل به وزارت خانه جهاد کشاورزی شد، از آنجا که خلأ عدم استفاده از ظرفیت جوانان و شور و ونشاط لازم در جهت بازسازی کشور احساس می‌شد، با فرمان مقام معظم رهبری در سال 1379، سازمان بسیج سازندگی در کشور تشکیل شد.

وی افزود: یکی از اهداف مهم بسیج سازندگی محرومیت زدایی است که با استفاده‌ از ظرفیت جوانان و شور و نشاط آنان در زمینه‌های مختلف مشغول فعالیت است. 

جانشین سازمان بسیج سازندگی قم گفت: فعالیت‌های این نهاد در پروژه‌های مختلفی اعم از؛ عمرانی، اقتصاد مقاومتی، نهضت کمک مؤمنانه، امنیت غذایی و موضوعاتی که منجر به خدمت رسانی به مناطق محروم و محرومین می‌شود، است.

وی عنوان کرد: یکی از اهداف ما در بسیج سازندگی اینست که بتوانیم تفکر جهادی را توسعه دهیم. هرگاه به مردم تکیه کردیم و از ظرفیت گروه‌های جهادی  استفاده کردیم توانستیم بر مشکلات غلبه کنیم و همین امر زمینه فعالیت‌های این نهاد شده است. 

روحی در زمینه اقدامات و پروژه‌های عمرانی که به دست گروه‌های جهادی انجام شده، افزود: در پروژه‌های عمرانی و فنی به دست توانای گروه های جهادی اقدامات بسیار خوبی انجام شده و در طی 2 سال گذشته فعالیت‌های  طرح های آبرسانی به روستاهای استان قم، ساخت مخزن، حفر چاه، اصلاح خط انتقال آب به روستاها که شاهد کم آبی آنها بوده‌ایم و پروژه‌های آبرسانی در روستاهای استان قم و شهرستان کهک را در دستور کار داشتیم.

وی تصریح کرد: این پروژه آبرسانی برای کشاورزی و شُرب 12 روستای شهرستان کهک و یک روستا از بخش سلفچگان است که در هفته بسیج سازندگی به بهره‌برداری خواهد رسید.

جانشین بسیج سازندگی استان قم خاطر نشان کرد: برای روستاهای بخش مرکزی استان هم در حال اجرای انتقال خط قیام هستیم که به زودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود. 

روحی با اشاره به برخی پروژه‌های عمرانی  در دست اجرا گفت: در بحث نهضت ملی مسکن‌، استان قم و بسیج سازندگی، بیش از هزار و چهل واحد مسکونی از پروژه نهضت ملی مسکن را متقبل اجرای آن شده اند که این پروژه در حال انجام است.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهم که توسط گروه‌های جهادی در حال انجام می‌باشد، بحث راه سازی و آسفالت معابر روستایی و حاشیه شهر و روستاهای فاقد دهیاری  و بین مزارعی که نیاز به زیرسازی و آسفالت دارند است.

روحی درباره دیگر اقدام مهم پروژه عمرانی بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی گفت:  شبستان بقیع جمکران و پروژه استراتژیک ساخت موتورخانه مرکزی مسجد هم که به اتمام رسیده هم اکنون آماده بهره‌برداری شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زمینه انجام پروازهای حج از فرودگاه‌های سمنان و شاهرود فراهم شود
  • گردهم آمدن تمام نهادهای مرتبط با ترافیک در کرمانشاه
  • افراد دارای دو نسخه از یک ژن پرخطر زمینه ژنتیکی ابتلا به آلزایمر را دارند
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • استپ کیدز سرمایه‌گذاری برای آینده بهتر کودکانمان
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟