Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان،  سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل در ارزیابی وضعیت پیاده‌سازی شبکه‌ ملی اطلاعات، گفت: شبکه ملی اطلاعات در ارتباطات کشور نقش مهمی دارد و برای تمام کشورهای دنیا در کارکردهای فضای سایبری‌ اهمیت دارد؛ چرا که در زمان قطع ارتباطات می‌توانیم خدماتی مانند سرویس‌های بانکی را به مردم ارائه دهیم، بنابراین الگوی کلی کشور برای این کار شبکه ملی اطلاعات است تا بتواند خدماتی که مبدا و مقصدشان داخل کشور است را با کیفیت مطلوب و سرعت بالا و اطمینان در تداوم، به انجام رساند که این نکته دلیل اهمیت این شبکه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان پدافند غیرعامل، اظهار کرد: سند این کار توسط شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسیده است و در لایه‌های زیرساخت، محتوا و کاربر وظایفی تعیین تکلیف شده است.

او ادامه داد: ما برای ارزیابی، گزارش اولیه‌ای از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دریافت کردیم و طرح مانوری تنظیم کردیم تا بتوانیم تمام اجزاء را ارزیابی کنیم. سه مرحله از این ارزیابی را انجام دادیم و مراحل بعدی به دلایلی متوقف شد.

سردار جلالی، افزود: در این سه مرحله که مورد ارزیابی قرار گرفت، در سطح ارتباطات، نمره قبولی اخذ شد، ولی در سطوح دیگر مشکلاتی مانند موتورهای جستجو، ایمنی و سیستم‌های زیرساختی وجود داشت که وزیر ارتباطات عقیده دارند که در حوزه اختیارات ایشان نیست و ما نیز تأکید داریم که مسئول این خدمات حتی اگر نقصی هم وجود داشته باشد وزارت ارتباطات است و باید این کار را تداوم بخشند، ما نیز به عنوان بخش پدافند و حتی نیروهای مسلح آمادگی داریم تا هر کمکی که از ما بر می‌آید برای اینکه نقایص یک مجموعه برطرف شود را خدمتشان ارائه دهیم.

سردار جلالی، خاطرنشان کرد: ما حمله را در سه لایه کنترل می‌کنیم، یکی لایه‌ ملی است که شرکت ارتباطات زیرساخت انجام می‌دهد، یکی لایه‌ موضوعی و جغرافیایی است، یعنی در استان و در صنعت ذیربط رخ می‌دهد و لایه‌ سوم در زیرساخت است، مثلا در نیروگاه یا پالایشگاه کنترل می‌کنیم؛ و در واقع سه گزارش متفاوت از هم را داریم.

او ادامه داد: در لایه‌ ملی مسئولیت بر عهده شرکت ارتباطات زیرساخت است که SOCها (مرکز عملیات امنیتی) نصب هستند و در گزارش‌ها نیز آمده است. در لایه‌ دستگاهی و لایه‌های زیرساختی تلاش کردیم و دستگاه‌ها را تقویت و کنترل کردیم و با انجام رزمایش‌ها یعنی کشف اشکالات، برطرف کردن معایب و تقویت مجدد آن‌ها توانستیم بخش زیادی از مشکلات را برطرف کنیم و به نتیجه رسانیم و در حوادث اخیر که آمریکایی‌ها مدعی بودند به حوزه‌های زیرساختی ما حمله کردند، خوشبختانه آثار مخربی نداشتیم و توانستیم حمله‌ دشمن را در این لایه کنترل و متوقف کنیم.

سردار جلالی در ادامه پیرامون میزان آمار حمله‌های سایبری به کشور،گفت: حملات سه دسته هستند؛ یکی حملات بی ارزش یا کم ارزش که با تعریف وزارت ارتباطات هر نوع تلاش برای رخنه به سیستم را نوعی حمله تلقی می‌کنند که آمارش میلیونی است و این آمار دراختیار وزارت ارتباطات است و ما نیز گزارشی از آنها می‌گیریم اما به صورت عمومی دست آنهاست. حملات دوم قوی‌تر هستند که در سطوح تروریستی انجام می‌شود و برای اهداف خاصی هستند که ما آن را دنبال می‎کنیم و حملات سوم که سطح بالاتری دارند حملات جنگی هستند که می‌توانند شبکه‌های زیرساختی را مورد حمله قرار دهند و آمریکایی‌ها مدعی این نوع حمله بودند که خوشبختانه هیچگونه موفقیتی نداشتند، چراکه ما هرگونه حمله در این سطح را مدیریت و کنترل می‌کنیم.

منبع: سیتنا

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه ملی اطلاعات فضای سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۱۲۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید

به گزارش خبرآنلاین؛ احمد اسماعیل زاده روز شنبه در ششمین روز از هفته پویش تغذیه سالم با محوریت افزایش مصرف لبنیات، با تاکید بر مصرف لبنیات برای بهبود سلامتی بدن، اظهار کرد: ماست یکی از محبوب ترین غذاهای تخمیری در جهان به خصوص در خانواده های ایرانی است و به دلیل مزه و فواید سلامتی از مقبولیت گسترده ای در مصرف کنندگان برخوردار است و می توان از آن در کنار غذای اصلی و یا به عنوان میان وعده در طول روز استفاده کرد.

سلامت نیوز در خبری نوشت:وی با بیان اینکه ماست منبع غنی کلسیم، فسفر، پتاسیم، ویتامین آ ، ویتامین ب ۲ و ویتامین ب ۱۲ به شمار می‌رود، افزود: ماست می تواند پروتئین های با ارزش بیولوژیکی بالا و اسیدهای چرب ضروری را نیز فراهم کند؛ بنابراین، ماست یک غذای مغذی و یک حامل پروبیوتیک عالی است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: ماست از تخمیر و اسیدی شدن شیر توسط باکتری های زنده، معمولاً لاکتوباسیلوس بولگاریکوس و استرپتوکوک ترموفیلوس تولید می شوند، این فرآیند منجر به یک محصول لبنی با افزایش ماندگاری می شود.

وی تصریح کرد: باید توجه داشت این باکتری ها منجر به افزایش فواید مغذی این ماده غذایی شده است، نتایج مطالعات نشان می دهد که مصرف ماست عملکرد سیستم ایمنی را از طریق وجود همین باکتری ها طی مکانیسم هایی در روده بهبود می بخشد، مواد فعال زیستی ماست با تعدیل میکروبیوتای روده، سد روده و ایمونوسیت‌ها در روده و سایر بافت‌ها بر سیستم ایمنی تأثیر می‌ گذارند.

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات اپیدمیولوژیک نشان می دهند که افزایش مصرف ماست با کاهش نشانگرهای زیستی در گردش التهاب مزمن مرتبط است. همچنین نشان می دهند مصرف ماست می تواند از عفونت جلوگیری کند و بیماری های گوارشی را بهبود بخشد.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه ماست های غنی شده با ویتامین دی در تقویت سیستم ایمنی تاثیرگذار هستند، گفت: ویتامین دی به دلیل پتانسیل آن برای پیشگیری از بیماری هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا نیز مناسب است، لذا توصیه می شود، در کنار وعده های غذایی خود ماست مصرف کنید تا به تقویت سیستم ایمنی خود و سلامت دستگاه گوارش کمک کنید.

پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم با هدف آگاهی بخشی آحاد جامعه درخصوص مصرف نمک تصفیه شده یُددار و افزایش مصرف لبنیات با شعار "انتخاب همه، نمک کم اما تصفیه شده یُد دار" برای هفته اول و شعار "از کودکی تا پیری، لبنیات دوست سلامتی" برای هفته دوم، از تاریخ ۱ بهمن ماه آغاز شده و تا ۱۵ بهمن ماه سال جاری ادامه دارد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903981

دیگر خبرها

  • سیستم ترمز خودکار پیشرفته در آمریکا اجباری می‌شود
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: ۷ شهر استان قم فردا تحت پوشش فیبر نوری قرار می‌گیرند
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • (اینفوگرافیک) راهنمای سوخت رسانی به سیستم ایمنی انسان!
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود