Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@15:33:12 GMT

یک توصیه‌ مهم به افراد تنبل

تاریخ انتشار: ۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۲۸۶۰۸۹

یک توصیه‌ مهم به افراد تنبل

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروزه در جوامع غربی (و جوامعی با الگوی زندگی غربی) نشستن‌های طولانی به یک رفتار عادی در سبک زندگی روزانه تبدیل شده و اکثر افراد در محل کار، هنگام تماشای تلویزیون یا انجام بازی‌های رایانه‌ای مدت زمان زیادی از روز را بدون فعالیت بدنی می‌گذرانند.

از سوی دیگر نیز .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "مردیت پدی" از نویسندگان این مطالعه در نیوزیلند می‌گوید: . این الگوی رفتاری احتمال ابتلا به دیابت، بیماری قلبی-عروقی، برخی انواع سرطان و در مجموع مرگ زود هنگام را افزایش می‌دهد.

همه ما باید روش‌هایی را برای پرهیز از نشستن‌های طولانی پیدا کنیم و میزان تحرک خود را در طول روز افزایش دهیم .هنوز علت دقیق اثرات مضر نشستن‌های طولانی بر سلامت مشخص نیست اما کارشناسان بر این باورند که فاکتورهای سوخت و ساز می‌توانند نقش کلیدی در این زمینه داشته باشند. به طور مثال، نشستن‌های طولانی حساسیت انسولین و مقاومت گلوکز را کاهش داده درحالیکه سطح تری‌گلیسیرید -عنصر اصلی چربی بدن- در خون را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید:چاقی و اضافه وزن در کودکان ایرانی ۳۲ درصد تخمین زده می‌شود

گروهی از متخصصان به بررسی این موضوع پرداختند که آیا اِعمال تغییرات کوچک رفتاری در به حداقل رساندن برخی از تاثیرات عروقی و متابولیکی ناشی از نشستن‌های طولانی موثر هستند؟

در این بررسی متخصصان به ارزیابی ۴۴ مطالعه موجود پرداختند که بر وقفه‌های کوتاه در نشستن‌های طولانی با انجام انواع حرکات متمرکز بوده‌اند.به گزارش مدیکال نیوز تودی، این متخصصان مشاهده کردند حتی فعالیت سبک در هر ۳۰ دقیقه تاثیرات چشمگیری بر وضعیت سلامت دارد.

فعالیت بدنی به "هر میزان و شدت" به کاهش غلظت گلوکز و انسولین در خون تا ۹ ساعت بعد از صرف یک وعده غذایی
منجر می‌شود.این متخصصان در نهایتِ شگفتی مشاهده کردند که تغییرات مفید ناشی از "تحرک و جابه‌جایی" تحت تاثیر فاکتورهای دیگری چون شدت فعالیت، سن یا حتی وزن شرکت‌کنندگان قرار نمی‌گیرد.

آنها با توجه نتایج این مطالعات تاکید کردند: همه ما باید با توجه به نوع کار و زندگی روزمره به هر نحوی که می‌توانیم روش‌هایی را برای پرهیز از نشستن‌های طولانی پیدا کنیم و میزان تحرک خود را در طول روز افزایش دهیم.

منبع:سلامت انلاین

انتهای پیام/

افزایش نشستن‌های طولانی حساسیت انسولین و مقاومت گلوکز را کاهش داده

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۶۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان، خطر ابتلاء به آمفیزم در افرادی که سابقه سیگار کشیدن داشتند و رژیم غذایی گیاهی داشتند، در مقایسه با افرادی که گوشت بیشتری مصرف می‌کردند، ۵۶ درصد کمتر بود.

علاوه بر این، هر چه افراد سبزیجات و میوه‌های بیشتری در رژیم غذایی خود داشته باشند، خطر ابتلاء به آمفیزم در آنها کاهش می‌یابد.

«ماریا جکسون»، محقق ارشد و متخصص تغذیه و استادیار دانشگاه پزشکی نبراسکا، گفت: «شناسایی این عوامل قابل تغییر، مانند رژیم غذایی، برای کمک به کاهش خطر ابتلاء به بیماری مزمن ریوی در افرادی که سابقه سیگار کشیدن دارند، حیاتی است.»

جکسون افزود: «این یافته‌ها با مطالعات قبلی که ارتباط بین انتخاب‌های رژیم غذایی افراد و سلامت ریه‌ها، از جمله کاهش خس‌خس سینه در کودکان و کاهش بروز آسم در کودکان و بزرگسالان را نشان می‌دهند همخوانی دارد.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۱۷۰۰ شرکت‌کننده را در یک مطالعه طولانی‌مدت سلامت قلب دنبال کردند که همه آنها بین ۱۸ تا ۳۰ سال سن داشتند و به مدت سه دهه تحت نظر بودند.

همه آنها تا سال ۲۰ مطالعه سیگاری فعلی یا سابق بودند و پرسشنامه‌هایی را برای پیگیری تاریخچه رژیم غذایی و کیفیت آنها پر کرده بودند.

بیش از ۱۳۰۰ نفر از این شرکت کنندگان در سال ۲۵ مطالعه سی تی اسکن کردند تا ببینند که آیا آمفیزم در آنها ایجاد شده است یا خیر.

آمفیزم، نوعی انسداد مزمن ریوی است، که به دلیل آسیب غیرقابل برگشت به کیسه‌های هوایی در ریه‌ها رخ می‌دهد و میزان اکسیژنی را که این کیسه‌ها می‌توانند به جریان خون منتقل کنند، محدود می‌کند. افراد مبتلا به این عارضه همیشه احساس تنگی نفس می‌کنند.

نتایج نشان می‌دهد که خطر آمفیزم به ازای هر یک واحد افزایش امتیاز رژیم غذایی گیاهی شرکت کنندگان، ۳۴ درصد کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر، با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی، خطر کاهش یافت.

جکسون گفت: «یافته‌ها نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به سیگاری‌ها، حتی کسانی که برای ترک سیگار تلاش می‌کنند، کمک کند.»

جکسون در ادامه افزود: «ما می‌دانیم که ترک سیگار طولانی‌مدت می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و به درمان‌های مکمل مانند رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و گیاه محور نیاز دارد تا به حفظ سلامت ریه کمک کند.»

وی افزود: «تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چه زمانی انتخاب‌های غذایی بیشترین تأثیر را بر سلامت ریه دارند، مورد نیاز است».

کد خبر 6097584

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • سامانه بارشی عصر فردا از گیلان خارج می‌شود
  • این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود
  • ثبت رکورد طولانی ترین پرش اسکی توسط تیم ردبول (فیلم)
  • نشستن بیشتر از ۵ ساعت؛ افزایش ۲ سانتی‌متری دور کمر
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • حقایق مهم و جذاب درباره سلامتی بدن
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است