Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-09@10:15:24 GMT

روشهاي کسب درآمد از تلگرام

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۵۰۶۶۹

روشهاي کسب درآمد از تلگرام

خبرگزاري آريا -

روشهاي کسب درآمد از تلگرام
امروزه شاهد افزايش کانال هاي تلگرامي و گروه ها هستيم. اما سوالي که ممکن است براي شما پيش بيايد اين است که ادمين اين کانال ها چگونه کسب درآمد مي کنند. با ما همراه باشيد تا براي شما روش هاي کسب درآمد از طريق شغل ادميني را توضيح دهيم. در ضمن دقت داشته باشيد که اين اعداد و ارقام مربوط به امسال هستند و تغيير مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آموزش کسب درآمد ادمين هاي تلگرام
خود بر و بچه هاي تلگرام هم شايد فکر نمي کردند که نرم افزاري که براي ارتباطاتان امن و در کَل کَل با دولت روسيه ساختند اين چنين تبديل به نرم افزاري پولساز و اقتصادي در کشور ما شود اما ما از قديم نشان داده ايم که نبوغ مان در حدي است که حتي روياهاي اجانب هم به ما نمي رسد و هرجا که پول باشد فعل خواستن را حتي با بيش تر از شش زمان فعلي دستور زبان فارسي مي توانيم صرف کنيم.
زمان چندان زيادي از ارائه قابليت ساخت کانال توسط تلگرام و کانال داري نمي گذرد اما در همين زمان کوتاه، اين حوزه به يکي از حوزه هاي پربازده اقتصادي تبديل شده، اقتصادي که ماليات ندارد، هزينه توليدش هم پايين است و فقط کافي است راه و رسمش را ياد بگيريد تا وارد اين بازار پولساز شويد.
درآمد تلگرام با تبليغات کانال
شايد همه شما با اين دست از تبليغات رو به رو شده باشيد يا حتي خودتان خواسته ايد که به کانال هاي مختلف تلگرام تبليغ بدهيد. اين کانال ها براي قيمت تبليغات ساز و کار مشخصي ندارند به همين خاطر قيمت ها در بازار اختلاف زيادي دارد ولي 3 شاخص کلي وجود دارد که بر مبناي آن ها تبليغ مي گيرند.
البته برخي هم برمبناي تعداد روز تبليغ مي گيرند که تعدادشان بسيار نادر است، بعضي ها هم در کنار تعرفه هايشان امتيازات ويژه اي هم به تبليغ دهنده مي دهند از جمله اين که تا نيم تا يک ساعت بعد از درج تبليغشان روي آن پستي نمي گذارند و تخفيفات ويژه براي آن هايي که براي بيش از يک ساعت يا بيش از 10 هزار بازديد تبليغ مي دهند.
کم ترين ميزان تبليغ 2 هزار تومان براي يک هزار بازديد است و بيش ترين ميزان، 10 هزار تومان براي هر يک هزار بازديد است. البته يک روش تبليغات ساعتي هم هست که کم ترين ميزانش ساعتي 6 هزار تومان است و ادمين ها در بيش ترين ميزان براي تبليغات ساعتي 100 هزار تومان دريافت مي کنند.

ارسال پيام هاي انبوه تلگرامي توسط نرم افزارهايي انجام مي شوند
درآمد در تلگرام با افزايش تعداد کاربران کانال
در اين روش در ازاي مبلغ معيني به شما تعهد مي دهند که تعداد کاربران کانالتان را به صورت تضميني بالا مي برند اما درخصوص اين که بمانند يا بروند هيچ گونه تضميني وجود نداد و همه چيز به آن بستگي دارد که خود شما تا چه حد محتواي جذاب به آن ها ارائه دهيد. کانال داران در کمينه دريافت شان به ازاي هر يک کاربر 50 هزار تومان مطالبه مي کنند و اگر تيغ شان خيلي ببرد، به ازاي هر يک هزار بازديد 300 هزار تومان پول مي گيرند.
به اين نکته دقت کنيد که رقم هاي پايين کاربرانتان را به شيوه تبادل با ساير کانال هاي پربازديد و معمولا با پست هاي فريب دهنده و دروغ به کانال شما مي آورند که معمولا چندان هم ماندگار نيستند و سريع با کانالتان خداحافظي مي کنند ولي رقم هاي بالاتر با ارسال پيام انبوه اين کار را مي کنند و از فريب هم در اکثر موارد خودداري مي کنند که همين باعث جذب مخاطبان ماندگارتري مي شود.
درآمد در تلگرام با خريد و فروش URL
شايد برايتان عجيب باشد اما URLهاي خوش دست و قشنگ مثل دامين هاي اينترنتي در تلگرام خريد و فروش مي شود. يعني آدرس کانال خوب هم مشتري خودش را دارد ولي اين يکي ساز و کار مشخصي ندارد. آن طور که فعالان اين حوزه به ما گفتند بيش ترين مبلغي که در اين زمينه تا به حال رد و بدل شده و علني هم شده است، مبلغ 5 ميليون تومان بوده است.
درآمد در تلگرام با نرم افزارهاي ارسال انبوه
اگر دوست نداريد که تبليغات کانال تان را به ديگران بسپاريد و خودتان مستقيم وارد تبليغات شويد دو راه داريد، يکي اين که از طريق پنل هاي ارسال انبوه پيام ارسال کنيد که روش به صرفه اي نيست و خيلي گران تر در مي آيد يا اين که خودتان يک نرم افزار ارسال انبوه تلگرامي بخريد و پيام انبوه ارسال کنيد.
دقت داشته باشيد که اين نرم افزارها در اصل يک ربات هستند که براي کار با ان ها بايد يک دستگاه رايانه با سخت افزار نسبتا خوب را فقط به اين کار اختصاص دهيد و در زمان ارسال هم بايد رايانه رابه ربات بسپاريد و برويد چون اجازه هيچ کار ديگري را به شما نمي دهد.
فقط خوب تحقيق کنيد. اين نرم افزارها گران هستند و علاوه بر گراني برخي از آن ها مشکلات بسياري از جمله بلاک کردن خط ها و… دارند که ممکن است شما را به ستوه آورد و اصلا براي مصرفي که شما مد نظرتان است اقتصادي نباشند و هر آن هم ممکن است تلگرام با شناسايي آن ها راه هاي ارسال پيام را به روي آن ها ببنند، پس بسيار در اين زمينه دقت کنيد. کم ترين ميزان پولي که براي نرم افزارهاي ارسال انبوه مي گيرند 500 هزار تومان خريد و فروش مي شوند که بايد خيلي مواظب باشيد و از فروشندگان مطمئن بخريد تا خط بلاک شده نخريد.
درآمد در تلگرام با نرم افراز تلگرام ياب
يک نرم افزار ساده است که ليست شماره هايتان را واردش مي کنيد و خط هايي که تلگرام دارد را مشخص مي کند، اين نرم افزار هم يک ربات است و بايد مطابق نرم افزارهاي ارسال انبوه يک سيستم رايانه کلا در اختيارش قرار دهيد، قيمت اين نرم افزار در بازار اکنون بين 100 تا 350 هزار تومان است.
درآمد در تلگرام با بانک شماره تلگرام
اگر به نرم افزارهاي ارسال انبوه تلگرامي شماره هايي که مطمئنيد تلگرام دارند را بدهيد، اين نرم افزارها با سرعت بيش تري کار مي کنند پس عده اي هستند که در حال حاضر با دريافت مبلغي اين شماره ها را به شما مي فروشند.
قيمت شماره در پايتخت به صورت منطقه اي، با توجه به کد شماره، با جداسازي ايرانسلي ها، همراه اولي ها، رايتلي ها و مشترکان دائمي و اعتبار بين 2 ميليون و 500 تا 4 ميليون تومان است.
در ساير کلان شهرها هم بسته به تعداد شماره هاي تلگرامي بين 500 تا يک ميليون و 500 هزار تومان خريد و فروش مي شوند تفکيک هم در اين بخش فقط بين همراه اولي هاي ثابت، همراه اولي هاي اعتباري و ايرانسلي ها صورت گرفته است. شماره درهم، تلگرامي و غيرتلگرامي هم به ازاي هر 2 ميليون شماره بايد 1 ميليون تومان سرکيسه را شل کنيد.
منبع : khalaghiyat.com

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۰۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آینده اپل چگونه خواهد بود؟

ایتنا - گزارش واشنگتن پست به چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اپل، که زمانی نوآورترین و با ارزش‌ترین شرکت جهان بود، پرداخته است، زیرا در چشم‌انداز در حال تحول صنعت فناوری حرکت می‌کند.
اپل با چالش‌های عمده‌ای مانند کاهش فروش، عقب‌نشینی در پروژه خودروهای خودران و افزایش رقابت مواجه است، در حالی که این شرکت کاهش درآمد سه ماهه و درآمد خالص را نیز اعلام کرد. این نشان دهنده نیاز شرکت به نوسازی و ایده‌های جدید است.

گزارش واشنگتن پست به چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی اپل، که زمانی نوآورترین و با ارزش‌ترین شرکت جهان بود، پرداخته است، زیرا در چشم‌انداز در حال تحول صنعت فناوری حرکت می‌کند.

به گزارش ایتنا، انتظار می‌رود تیم کوک، برای رویارویی با چالش‌های موجود، بر ویژگی‌های هوش مصنوعی (AI) تمرکز کند و از قابلیت‌های جدیدی که استفاده از آنها در محصولات آینده، به‌ویژه آیفون‌ها ضروری است، رونمایی کند.

به گفته این روزنامه آمریکایی، علاوه بر این، عملکرد اپل در چین نیز به‌شدت تحت تاثیر قرار گرفته است، چرا که مصرف‌کنندگان چینی (در صورت افول اپل) به برندهای محلی مانند هواوی روی می‌آورند.

این شرکت همچنین با نظارت فزاینده‌ای از سوی تنظیم‌کننده‌ها در اتحادیه اروپا، بازار شماره 2 از نظر درآمد، و یک شکایت ضد تراست (انحصارطلبی) از سوی وزارت دادگستری ایالات متحده، که ادعا می‌کند اپل از قدرت خود در بازار سوء استفاده کرده است، مواجه است.
  آیفون از پویایی بازار مصون نیست
در حالی که آیفون همچنان محصول پرچمدار اپل است، نشانه هایی وجود دارد که محبوبیت آن ممکن است منوط به تغییر خواسته ها و سلایق مصرف کننده باشد.

علیرغم دستیابی به درآمد بیش از 200.6 میلیارد دلار در سال مالی 2023، واقعیت این وضعیت نشان می دهد که آیفون نیز از پویایی بازار، ترجیحات مصرف کنندگان و تغییر سلیقه ها مصون نیست.

 

در همین حال، کاهش فروش آیفون، چه در سطح جهانی و چه در بازار بزرگ چین، نگرانی‌هایی را برای اپل، درست در زمانی ایجاد می‌کند که تغییر اولویت‌های مصرف‌کننده و تنش‌های ژئوپلیتیکی بر سهم بازار آن تأثیر گذاشته است.

تحلیلگران خاطرنشان می‌کنند که عرضه آیفون 16 توسط اپل، که بر هوش مصنوعی متکی است، می‌تواند دوباره تقاضا را افزایش دهد، و همچنین انتظار می‌رود که بازار آیفون با رشد دوباره روبرو شود. اما عملکرد اپل در چین ممکن است تحت تأثیر عوامل ژئوپلیتیک قرار گیرد، از جمله اقدامات تلافی جویانه پکن در صورتی که به دنبال قوانین اخیر تصویب شده توسط کنگره تیک‌تاک مجبور به تعطیلی در ایالات متحده شود.
  چالش های نظارتی
اپل با چالش‌های نظارتی مواجه است که ممکن است این شرکت را مجبور به تجدیدنظر در طراحی محصولات و خدمات فعلی و آینده کند. در سال جاری، اتحادیه اروپا قانون بازارهای دیجیتال را اجرا کرد که یک قانون مهم ضد انحصار است. این قانون به فروشگاه‌های برنامه‌های شخص ثاتث برنامه‌های آیفون اجازه دسترسی می‌دهد. که بر تجارت خدمات اپل، از جمله اپ‌استور تأثیر می‌گذارد.

به گزارش ایتنا، این تغییر، پیامدهای مالی زیادی دارد. اپ استور سالانه حدود 85 میلیارد دلار درآمد برای اپل از طریق هزینه‌های خرید اپلیکیشن ایجاد می‌کند.

تنها چند هفته پس از اجرایی شدن قانون بازارهای دیجیتال، کمیسیون اروپا اعلام کرد که تحقیقات ضدانحصاری علیه اپل آغاز کرده است و این شرکت با جریمه‌هایی تا سقف 10 درصد از درآمد جهانی خود مواجه است.

به همین ترتیب، تحقیقات وزارت دادگستری ایالات متحده ادعا می‌کند که اپل انحصار خود را در بازار گوشی های هوشمند از طریق اقدامات ضدرقابتی حفظ کرده است.

اپل در تلاش برای تنوع بخشیدن به محصولات خود، هدفون ویژن پرو را عرضه کرد، اما به دلیل قیمت بالا و ویژگی‌های محدود، نظرات متفاوتی را دریافت کرد. پروژه جاه‌طلبانه خودروهای خودران این شرکت، پروژه تایتان، نیز رها شده است. این عوامل باعث شد تا شرکت تمرکز خود را به سمت پروژه‌های هوش مصنوعی مولد تغییر دهد.

اما ورود دیرهنگام اپل به عرصه هوش مصنوعی، این شرکت را را پشت سر رقبای بزرگی مانند مایکروسافت، آمازون و متا قرار می‌دهد که توانسته‌اند سرمایه گذاری قابل توجهی در زیرساخت‌های هوش مصنوعی انجام دهند.

    توانایی اپل برای بازیابی
علیرغم چالش‌ها، برخی از تحلیلگران در مورد توانایی اپل برای بازیابی موقعیت در بازار با توجه به جریان‌های درآمدی متعدد این شرکت و پیشینه توانایی این شرکت در نوآوری، خوش‌بین هستند.

با این حال، موفقیت جاه‌طلبی‌های هوش مصنوعی اپل و توانایی آن در متمایز کردن خود در عصر پیشرفت هوش مصنوعی، همچنان مورد تردید است.

واشنگتن پست در پایان گزارش خود گفت: «اپل اکنون بر سر دوراهی قرار گرفته است، زیرا در حال عبور از کاهش فروش، عقب‌نشینی در فناوری خودروهای خودران و چالش‌های نظارتی است، در حالی که موفقیت آینده این شرکت به توانایی آن در بهره‌مندی از هوش مصنوعی، ویژگی‌های قانع کننده در محصولات خود و ارائه خدمات بستگی دارد. 

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • جنگنده جنگ جهانی دوم روسیه بازسازی شد و به پرواز درآمد | ویدئو
  • این کشور در اروپا مسئول نظارت بر تلگرام شد!
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • برادر همسر رهبری: به لحاظ عقلانی تلگرام باید بسته می‌شد | گفتم از نفسش بیندازید تا بگوید چشم!
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟