Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی مسئولان در پاسخ به سوالات خبرنگاران و مردم مبنی بر اینکه چرا به طور عمده با تأخیر در بهره برداری از پروژه ها روبرو هستیم، می گویند اعتبار لازم را نداریم، این در حالی است که حاجی بابایی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفته که افراد بی‌عرضه و تنبل می گویند اعتبار نیست و برای هیچ پروژه‌ای در کشور بن‌بستی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور؛ "پروژه های راه استان همدان در پیچ و خم کمبود اعتبار"، کمبود اعتبار، مشکل اصلی پروژه آبرسانی از سد تالوار به همدان است، پروژه انتقال آب از سد سرابی همدان با کمبود اعتبار مواجه است، رنج مصلی از کمبود اعتبار! و بسیاری دیگر از این دست تیترهایی که همگی از زبان مسئولان استانی درباره مشکلات اعتبارات بر سر راه افتتاح پروژه ها عنوان شده است.

بارها شنیده ایم که تعدادی از مسئولان تأخیر در افتتاح و بهره برداری از پروژه های مختلف عمرانی و زیرساختی را به طور عمده کمبود اعتبارات عنوان می کنند، به طور مثال بارها شده که علت تأخیر در اتمام کار بیمارستان در دست ساخت تویسرکان را همین کمبود اعتبارات اعلام کرده اند تا جایی که پروژه ای که قرار بود در سال 95 به بهره برداری برسد، شنیده شده که حتی در نیمه اول سال 97 هم افتتاح نمی شود.

این مسئله و حرف های این گونه به گفته خود همین مردم برایشان غیر قابل باور و شنیدنش غیرقابل تحمل شده است.

البته برخی دیگر از مسئولان نیز به این گونه حرف ها واکنش نشان داده اند تا جایی که امروز شاهد بودیم که در خبرگزاری ها به نقل از «حمیدرضا حاجی بابایی» نماینده مردم همدان در مجلس آمده است که "اگر گاهی بیان می‌شود که اعتبار نیست یا کم است این حرف از سوی افراد بی‌عرضه و تنبل است."

وی حتی عنوان کرده که اگر اعتبار لازم برای ده ها پروژه دیگر نیاز باشد، وجود دارد و با این حرف آب سردی بر پیکره برخی مسئولان اجرایی کشور ریخت، چرا که به طور عمده شاهد هستیم زمانی که خبرنگاری از مسئولی سوال می پرسد، چرا و به چه علت افتتاح این پروژه به تأخیر افتاده یا خبرنگار را متهم به سیاه نمایی می کنند و یا در نهایت می گویند اعتبار نداریم!

با توجه به اینکه حاجی بابایی گفته که "در کشور ایران اعتبارات کم نیست و برای هیچ پروژه‌ای در کشور بن‌بستی وجود ندارد." اینجا باید دوباره از متولیان امر به ویژه مسئولان اجرایی پرسید چرا عمده علت های تأخیر در زمان افتتاح پروژه های مختلف را کمبود اعتبارات عنوان می کنند؟!

باید منتظر ماند و دید آنان که باید، چه پاسخی می دهند!

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۵۶۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • ۱۳۵ مصوبه برای گلستان در سفر دوم رییس جمهور اختصاص یافت
  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • کنایه روزنامه جمهوری اسلامی به مهدی نصیری: برای نشان دادن بغض خود از مسئولان کشور، به تعفن شاهنشاهی پناه آورده
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه