Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر راه و شهرسازی، در پنجمین کنگره سراسری خانه کشاورز گفت: عمده برنامه‌ای که پیگیری می‌کنیم توسعه حمل و نقل ریلی است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، عباس آخوندی، تصریح کرد:  میزان سوخت مصرفی در این نوع حمل و نقل  یک ششم سایر روش‌های حمل و نقل است که علاوه بر صرفه جویی سوخت در حفظ محیط زیست نیز موثر است. اما سهم حمل و نقل جاده‌ای 450میلیون تن است و حمل و تقل ریلی حدود 40میلیون تن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بودجه مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در بخش حمل و نقل را 28میلیارد دلار دانست و گفت: در سال گذشته 5 استان را به شبکه حمل و نقل ریلی وصل کردیم و به رئیس جمهور پیشنهاد دادیم این شیوع حمل و نقل را در همه استان‌ها توسعه دهیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سهم کالای کشاورزی از حمل و نقل ریلی نزدیک به صفر است تصریح کرد: پایانه کالاهای فسادپذیر در کشور نداریم و در این راستا نیاز به پایانه‌هایی داریم که تمام امکانات نگهداری و سردخانه را داشته باشد و این پایانه‌ها می‌توانند در نزدیکی محل‌ تولید باشد.

آخوندی همچنین گفت: رفتن به سمت حمل و نقل و پایانه‌های تخصصی محصولات کشاورزی می‌تواند تاثیر به سزایی در بهبود اقتصادی کشاورزان داشته باشد.

وی از خانه کشاورز درخواست کرد که به موضوع پایانه‌های تخصصی محصولات کشاورزی ورود پیدا کند.

آخوندی در پایان اضافه کرد: در حال حاضر 93 درصد جمعیت روستایی از راه آسفالته بهره مند هستند و برنامه داریم سالی 2500 تا 3 هزار کیلومتر به آن اضافه کنیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوانح ریلی به ۳.۵ سانحه در هفته کاهش یافت

تین نیوز

مدیرعامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: با پیگیری های انجام شده، از هفته ای ۴.۵ سانحه در سال ۱۳۹۹ به هفته ای ۳.۵ سانحه در سال ۱۴۰۲ رسیدیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سیدمیعاد صالحی امروز در مراسم تقدیر از برترین های ایمنی ریلی بیان کرد: ما از هفته ای ۴.۵ سانحه در سال ۱۳۹۹ با کاهش مستمر سوانح، به هفته ای ۳.۵ سانحه در سال ۱۴۰۲ رسیدیم. اگرچه حتی یک سانحه هم زیاد است اما این کاهش نشان از اختصاص بودجه، اولویت گذاری، پیگیری و عملیات شبانه روزی در این بخش است.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: امروز از کسانی که در مناطق مختلف و ساحت های مختلف ستاد و عملیات، برای کاهش سوانح تلاش کردند تقدیر می کنیم. امروز مبلغ ۴.۵ میلیارد تومان به پرسنل مناطق برتر (شرق، شمال شرق و خراسان) از مدیرکل تا مدیر مسئول واریز می شود. این کار نقطه عطفی است اما امیدواریم بشارت ها در بخش کاهش سوانح بیشتر شود. 

صالحی با بیان اینکه ایمنی به مثابه وضو برای نماز است، اظهار کرد: یک سوم واگن های باری در سیر بدون ترمز سیر می کردند و امروز حتی یک واگن بدون ترمز سیر نمی کند. سریع السیر شدن قطار و برقی کردن حتما مهم است اما در همین فضای دیزلی باید ایمنی داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در سال های گذشته ۸۰۰۰ واگن به صورت شیر بسته (بدون ترمز) در کشور سیر می کرد و کسی اهمیت نمی داد، اما امروز این آمار به صفر رسیده است. سال گذشته روی موضوع عدم سیر واگن ها به صورت شیربسته تاکید کردیم و پای آن ایستادیم و امروز دست کم ۷۰۰۰ واگن از ۸۰۰۰ واگن یاد شده (معادل یک سوم کل واگن های راه آهن) به سیر حرکت بازگشته اند.

وی اظهار کرد: لایحه بودجه این روزها در مجلس درحال نهایی شدن است. کل بودجه برای تعمیرات و نگهداری ناوگان، ۵۰۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده اما برای واردات بنزین و گازوئیل، ۱۴۰ هزار میلیارد تومان بودجه پیش بینی شده، آن هم در کشوری که مهد فرآورده های نفتی است.

مدیرعامل شرکت راه آهن در پایان خاطرنشان کرد: ای کاش ۱۰ هزار میلیارد تومان از این ۱۴۰ هزار میلیارد تومان که در خودروهای ما دود می شود و ۲۰ هزار کشته و ۱۲۰ هزار مجروح جاده ای به جا می گذارد را به حمل و نقل ریلی اختصاص می دادند برای نگهداشت خط و ناوگان تا ما با افزایش جابه جایی بار و مسافر، به اندازه ۲۰ هزار میلیارد تومان صرفه جویی می کردیم.  

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آدرس ریل نقدینگی در صنعت ریلی
  • سوانح ریلی به ۳.۵ سانحه در هفته کاهش یافت
  • الزام ادارات به تامین بخشی از برق خود با انرژی های تجدید پذیر و بورس انرژی 
  • بالا بودن کیفیت آب یزد نسبت به پارسال
  • خبر خوش واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • بازنگری سهمیه سوخت عملیات مکانیزه زراعی و باغی
  • خبر خوش قاضی‌زاده هاشمی برای واردات تجهیزات و داروهای مصرفی جانبازان
  • آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران